Over ons

Welkom bij Allerlei-Artiesten.nl, onderdeel van MEB Rotterdam.

Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een (al dan niet) feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie, enthousiasme en plezier. Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken of door ons worden geadviseerd. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en andere gestelde kaders.

Wij hebben enerzijds een adviserende rol: advies over het soort entertainment, de realisatie van het optreden en inhoud van het optreden. Daarnaast vervullen wij de bemiddelende rol tussen u als opdrachtgever, technisch personeel, de artiest, de locatie, de eventuele organisatie van uw feest, artiest begeleiding en beveiliging.

Ondanks dat u bij ons entertainment boekt voor een feestelijke gelegenheid komt er ook administratie en zakelijke organisatie bij het boeken van een artiest kijken. Hierin zullen wij optreden als contractpartij en bemiddelaar. Wij beschikken uiteraard over een verloningsvergunning voor het verlonen van artiesten. Wij informeren u hier graag verder over.

Selectie van de artiesten

Wij kennen onze artiesten en hun kwaliteiten. Iedere artiest die wij aanbieden hebben wij geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en de inhoud van het optreden. U kunt er dus vanuit gaan dat artiesten op deze website van hoogstaande kwaliteit zijn en ons advies gegrond is op eigen ervaring. Naast ons uitgebreide aanbod van artiesten via www.Allerlei-Artiesten.nl vertegenwoordigen wij ook een aantal artiesten exclusief via www.MEB-Agency.nl  

Wij wensen u veel plezier met het bekijken en selecteren van uw entertainment. Uiteraard staan onze entertainment adviseurs klaar om u per mail of telefoon te begeleiden bij het boeken van uw entertainment.

Met vriendelijke groet,

Allerlei-Artiesten.nl - MEB Rotterdam: Event Professionals!

Meer informatie over MEB Rotterdam