Emmaly Brown

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Emmaly Brown - 4627.jpg
Emmaly Brown is een jonge zangeres die naast een fijne uitstraling ook prachtig kan zingen met haar veelzijdige stem. Kenmerkend aan Emmaly is haar prachtige zwoele stem waarmee ze ook krachtige uithalen kan maken. Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten, ze is thuis in elk genre. Ze zingt rock als een rockstar en zingt ballads die je doen dromen, wat haar de tweede plaats opleverde bij een grote talentenjacht in Amerika.

Miss Brown ontdekte al snel dat muziek haar passie is om mensen te inspireren. Als zoveel meisjes was Emmaly verliefd op Walt Disney ’s filmmuziek en een van haar grootste inspiratiebronnen op muziek gebied. Het is dan ook niet vreemd dat Emmaly steeds vaker op de bühne staat en mensen verbaasd met haar engelen stem. Er werd ook steeds meer interesse in haar getoond door producers die met haar wilde werken. Door haar ervaring met backing vocals ontwikkelde zij zich tot een professional.

Toen Emmaly een optreden had in Amsterdam, werd ze gespot door Robin Pors. Hij was die avond zo onder de indruk van Miss Brown dat een samenwerking tussen beiden niet kon uitblijven. Naast een nieuwe vriendschap die is ontstaan maken zij samen ook een creatief proces door op muziek gebied. Robin blijft zich dan ook verbazen dat hij keer op keer geraakt wordt door Emmaly haar stem en uitstraling. Voor hem is Miss Brown al een ster.

Hoewel Miss Brown aan het werk is met haar carrière heeft “Browny” het druk met haar opleiding aan de Pop Academie en het opnemen van haar eigen muziek. Naast dat alles is Emmaly ook The Voice of Holland uitdaging aangegaan. Ondanks dat zij eigenzinnig is en enige twijfel had om mee te doen kon zij uiteindelijk de uitdaging niet weerstaan. Als een leeuw, stoer en dominant, zijn er ook onzekerheden die ze wilt overwinnen. En dat is precies waar The Voice of Holland om draait voor haar.

Emmaly heeft al een eigen show “Miss Brown”. In deze show laat zij haar veelzijdigheid en talent zien aan Nederland. De show begint met een burlesque vocaal hoogstandje en wordt afgewisseld met nummers van Rihanna tot Christina Aguilera. Er bestaat geen genre dat Emmaly niet kan zingen en ze zingt vaak beter dan het origineel. Emmaly droomt er van om met een live band op te treden en ongetwijfeld gaat dat haar lukken.
Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: op aanvraag
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: B-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
  • Titanium
  • Only Girl In The World
  • I Kissed A Girl
  • Bang Bang
  • Fighter
  • Stay Or Go
Video
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor Emmaly Brown

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Emmaly Brown

Geef Uw Beoordeling - Emmaly Brown


Recensies over Emmaly Brown

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland