ZO! Gospel Choir

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
ZO! Gospel Choir - 4952.jpg
ZO! Gospel Choir startte in 2010 en is uitgegroeid tot het meest populaire koor van Nederland. Tussen het koor staan allemaal topmuzikanten zoals Berget Lewis en Shirma Rouse, die het koor leiden. Het repertoire bestaat uit een aanstekelijke mix van Black Gospel, Soul, RnB en Pop die iedere keer weer het publiek op de banken weet te krijgen.

Veelzijdigheid is het handelsmerk van ZO! Gospel Choir dat in 2011 uitgeroepen werd tot het "Beste Koor" van Nederland. Het koor heeft al met diverse artiesten van formaat opgetreden waaronder Sam Smit ("Stay with me"), muzieklegende Oleta Adams, top producer en vocaal arrangeur Rob Lewis (o.a. bekend van PDiddy’s Making the Band, Christina Aguilera en Chrisette Michel) en Hollywood ster Whoopi Goldberg.

Ook nationaal laat ZO! Gospel Choir zich niet ongemoeid. Zo zijn ze te horen en te zien op de CD en DVD registratie van het "Live at the Ziggodome" concert van de "Ladies of Soul" waar zij samen met Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace een schitterende bewerking van "The Jackson 5" klassieker “I’ll be there” ten gehore brachten. Verder stonden zij met DJ Roog op Dance Valley en Extrema Outdoor waar zij samen met hermanology, Berget Lewis en Alain Clark het dak eraf bliezen met Hardsoul, het populaire soulvolle house concept van DJ Roog en zijn broer Greg. Eind 2014 deed ZO! Gospel Choir mee aan de "Walk with me" theater tour van Alain Clark.

Ook is er samengewerkt met artiesten zoals: Hadewych Minis, Sabrina Starke, Tania Kross, Angela Groothuizen, Rene Froger, The Opposites, Syb van der Ploeg, 3J’s, Frans Duijts, The Partysquad, Kris Berry, Edwin Evers Band, Henny Vrienten, Orkest Cor Bakker, Jett Rebel, Van Velzen, Typhoon, Youp van het ‘t Hek, De Kik en Leoni Jansen.

In april 2014 gaf ZO! Gospel Choir haar eerste eigen en stijf uitverkochte concert in poptempel Paradiso in Amsterdam. Hiermee werd andermaal het bewijs geleverd dat ZO! Gospel Choir een blijvertje is en staat voor absolute topkwaliteit van eigen bodem.

Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 45 minuten
Bezetting: 13 personen
Techniek/Geluid: Niet inbegrepen (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
  • Jazz
  • Klassiek
  • R&B
  • Pop
Video

Aanvraag indienen voor ZO! Gospel Choir

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - ZO! Gospel Choir

Geef Uw Beoordeling - ZO! Gospel Choir


Recensies over ZO! Gospel Choir

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland