Bezwaren Fanfare

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Bezwaren Fanfare - 5118.jpg
Bezwaren Fanfare - 5119.jpg
Bezwaren Fanfare - 5120.jpg
Voor een uitdagende, jonge en energieke groepbent u bij deze mannen aan het juiste adres. Bezwaren Fanfare is opgericht in het najaar van 2011. Na de eerste jam-sessie van Joost, Tim en Marco om wat geld bij te verdienen op straat week dit drietal nooit meer van elkaars zijde. Na een aantal maanden op straat te hebben gespeeld en een repertoire te hebben opgebouwd rolden de eerste optredens binnen en was Bezwaren Fanfare geboren. Sander is met zijn mandoline al vanaf het begin af aan een goede vriend en regelmatige gastmuzikant, en is sinds de lente van 2014 een vast onderdeel van de band. Zo is dit muzikale viertal ontstaan.

Tot op heden speelt de band nog op straat. Naast dit doen ze ook verschillende optredens zoals; bruiloften, feesten en partijen maar ook festivals en poppodia. Ook heeft Bezwaren Fanfare al twee keer in het theater gestaan. Ze zijn dus van alle markten thuis en zijn niet vies van nieuwe uitdagingen! Met hun trein optreden zorgden de mannen eerder voor een ware internethit waarmee ze zelfs dagen lang hoog scoorden op blog site dumpert.nl 

Naast deze vaste bezetting speelt de Bezwaren Fanfare ook regelmatig met verschillende gastmuzikanten. Zo zijn de jongens onder andere in staat op te spelen met een fluitspeler, een zangeres, een violiste en een contrabassist.

Voor trouwerijen heeft de band diverse arrangementen voor het spelen tijdens de ceremonie en receptie in combinatie met verzoeknummers. De mannen zijn daarom in de zomermaanden erg gewild op bruiloften. 
Prijsindicatie: ★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: Vanaf 45 minuten
Bezetting: 4 personen
Techniek/Geluid: N.v.t.
Licht(show): N.v.t.
Categorieën
Repertoire
Vrolijke hits van nu en toen gecombineerd met eigen repertoire. Verzoeknummers ook uiteraard mogelijk. Deze worden vaak met een eigen twist ingestudeerd om er een echte bezwaren fanfare draai aan te geven. Ook de Wedding March van Mendelssohn behoort tot de mogelijkheid.
Video
Video

Aanvraag indienen voor Bezwaren Fanfare

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Bezwaren Fanfare

Geef Uw Beoordeling - Bezwaren Fanfare


Recensies over Bezwaren Fanfare

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland