Prijsindicatie

De vermelde prijzen op onze site zijn indicatieprijzen. Dit komt doordat de prijs is opgebouwd uit verschillende componenten en doordat er soms prijsverschillen zijn voor boekingen door particuliere of zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast kan de locatie, gewenste datum en gewenste speeltijd van invloed zijn op de prijs.De prijs van een artiest is opgebouwd uit de volgende verschillende componenten:

  1. Gage
   Het ‘salaris’ van een artiest wordt gage genoemd. De prijzen voor boekingen door particulieren en bedrijven kunnen verschillen. Dit verschil komt door verloningskosten en BTW bij sommige artiesten. Als particulier betaalt u daardoor soms aanzienlijk minder voor een bepaalde artiest dan een zakelijke opdrachtgever.
   In sommige gevallen dient u de artiest aan het begin van het optreden de gage contant te betalen in coupures van € 50,--. De bemiddelingskosten dient u in een dergelijk optreden bij het plaatsen van de boeking per bank te voldoen aan Allerlei Artiesten (Music Entertainment Bookings). Hiervoor ontvangt u een aparte factuur. Een dergelijke betaling geldt alleen voor sommige boekingen voor particuliere opdrachtgevers. Wij adviseren u hier uiteraard graag over.

 

  1. Buma/Stemra rechten
   Voor diverse artiesten dient u Buma/Stemra-rechten te betalen indien het optreden niet in de persoonlijke sfeer plaats vindt. U kunt deze rechten in veel gevallen via Allerlei Artiesten betalen, maar er ook voor kiezen zelf direct aan Buma/Stemra de rechten af te dragen. Voor sommige artiesten dient u deze rechten altijd via Allerlei Artiesten af te dragen.

 

  1. Meerprijs voor de techniek
   Bij een optreden van een artiest is vrijwel altijd techniek nodig. De meeste artiesten maken gebruik van standaard technieksets. Voor sommige artiesten dient er al bepaalde techniek of bijvoorbeeld een podium aanwezig te zijn op de feestlocatie. Dit staat vermeld in de rider. Vaak kunt u tegen een scherp tarief bij ons de benodigde techniek bijboeken. U kunt ook de techniekset verder uitbreiden met bijvoorbeeld extra verlichting of een verlichte dansvloer. Allerlei Artiesten levert de apparatuur voor een groot deel uit eigen beheer waardoor wij aanvullende techniek voor scherpe tarieven kunnen aanbieden.

 

 1. Bemiddelinsvergoeding
  De laatste component van de prijs voor een artiest is de bemiddelingsvergoeding (vergoeding voor het boekingskantoor). Dit is de vergoeding voor Allerlei Artiesten voor het bemiddelen tussen u als opdrachtgever en de artiest.

  Zie ook onze FAQ

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland