Event Professionals!

Welkom bij Allerlei Artiesten! Onderdeel van MEB Rotterdam.

Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie...,

enthousiasme en plezier. Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken of door ons worden geadviseerd. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en gestelde kaders.

Wij hebben enerzijds een adviserende rol: advies over het soort entertainment, de realisatie van het optreden en inhoud van het optreden. Daarnaast vervullen wij de bemiddelende rol tussen u als opdrachtgever, technisch personeel, de artiest, de locatie, de eventuele organisatie van uw feest, artiestbegeleiding en beveiliging.

Ondanks dat u bij ons entertainment boekt voor een feestelijke gelegenheid komt er ook administratie en zakelijke organisatie bij het boeken van een artiest kijken. Hierin zullen wij optreden als contractpartij en bemiddelaar. Wij beschikken uiteraard over een verloningsvergunning voor het verlonen van artiesten. Wij informeren u hier graag verder over.

In onderstaand overzicht staat schematisch weergegeven hoe wij onze taak zien en wat u van ons kunt verwachten.Selectie van de artiesten
Wij kennen onze artiesten en hun kwaliteiten. Iedere artiest die wij aanbieden hebben wij geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en de inhoud van het optreden. U kunt er dus vanuit gaan dat artiesten op deze website van hoogstaande kwaliteit zijn en ons advies gegrond is op eigen ervaring.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken en selecteren van uw entertainment. Uiteraard staan onze entertainmentadviseurs klaar om u per mail of telefoon te begeleiden bij het boeken van uw entertainment.

MEB Rotterdam: Event Professionals!

Lees hier welke opdrachtgevers u voor gingen!

 

Met vriendelijke groet,

Allerlei Artiesten - MEB Rotterdam

 


Vind ons ook op:

Facebook Twitter Hyves

Meer informatie over MEB Rotterdam

Uw persoonlijke entertainment adviseur:
Lennart entertainment adviseur
Lennart
Bent u druk bezig met het organiseren van een evenement, maar weet u nog niet precies welke act u zoekt?

Geen punt wij geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Bel MEB Rotterdam - Allerlei-Artiesten.nl op 010 351 00 05. Of mail ons via ons offerteformulier.

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland