Maatwerk

 

Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken. Vindt u het toch prettig om door ons geholpen te worden? Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en gestelde kaders. Wanneer u bijvoorbeeld opzoek bent naar een gevarieerd programma waarbij meerdere artiesten op de avond hun opwachting maken, is het fijn als er een entertainmentadviseur met u meedenkt, toch? Dit doen wij graag. Wilt u dat het optreden op een andere manier plaatsvindt dan in eerste instantie op de site vermeld wordt, dan horen wij dat graag. Wij adviseren u graag om het optreden op de best mogelijke manier te laten plaatsvinden.

Wij kennen de artiesten die op onze website staan en we kennen hun kwaliteiten. De artiesten en acts zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en de inhoud van het optreden. Ons advies is daardoor altijd gegrond op eigen ervaring. U kunt er dus vanuit gaan dat de artiesten van hoogstaande kwaliteit zijn.

Allerlei Artiesten - MEB Rotterdam beschikt over een eigen licht- en geluidsafdeling. Dat betekent dat wij artiestoptredens 'vanuit eigen huis'  kunnen faciliteren met apparatuur, podia en/of technici. Wij beschikken over een eigen team van geluidstechnici en stagehands die de optredens van onze artiesten ondersteunen. Naast de financiële voordelen die dit biedt, heeft dit natuurlijk ook een organisatorisch voordeel. Meer informatie over Event & Support.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken en selecteren van uw entertainment. Uiteraard staan onze entertainmentadviseurs klaar om u per mail of telefoon te begeleiden bij het boeken van uw entertainment.

Meer informatie over de werkwijze van Allerlei Artiesten.Persoonsgegevens:
Invalid Input
(Bedrijfs)naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Contactpersoon:
Invalid Input
Adresgegevens:
Adres:
Invalid Input
Postcode:
Invalid Input
Woonplaats:
Invalid Input
Contactgegevens:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. uw e-mailadres in.
Artiest:
Naam Artiest(en):
Invalid Input
Gegevens Evenement:
Datum:
Invalid Input
Locatie:
Invalid Input
Aantal gasten:
Invalid Input
Overige:
Opmerkingen:
Invalid Input
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:
Invalid Input
(* verplicht)


 

Uw persoonlijke entertainment adviseur:
Lennart entertainment adviseur
Lennart
Bent u druk bezig met het organiseren van een evenement, maar weet u nog niet precies welke act u zoekt?

Geen punt wij geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Bel MEB Rotterdam - Allerlei-Artiesten.nl op 010 351 00 05. Of mail ons via ons offerteformulier.

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland