Telekids Discoshow

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Telekids Discoshow - 2227.jpg
De vrolijkste kinderzender van Nederland gaat het land in en komt naar je toe!

De Telekids Disco Show is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. De foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden via telekids.nl

De Telekids Disco Show heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten en staat garant voor een spetterende kids party.

Openbare optredens worden vermeld in de agenda op telekids.nl en kunnen ook genoemd worden in de promo op televisie. Per show worden, indien gewenst, 20 fullcolour posters verstuurd naar de opdrachtgever. Uiteraard kan de poster ook digitaal worden aangeleverd om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de Telekids Disco Show.

De Telekids Disco Show is ook te boeken in combinatie met een optreden van Keet!, het gezicht van Telekids en/of het Telekids springkussen . Informeer naar de beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden

Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series, shows en films voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Bibaboerderij, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Bobo, Jungle Club en Green-Kids. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt. Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.
Prijsindicatie: ★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 3 uur
Bezetting: 3 personen
Techniek/Geluid: A-set inbegrepen (Uitleg)
Licht(show): inbegrepen
Categorieën
Repertoire
  • Kinder Disco
  • Telekids spelletjes

Aanvraag indienen voor Telekids Discoshow

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Telekids Discoshow

Geef Uw Beoordeling - Telekids Discoshow


Recensies over Telekids Discoshow

De kinderen in Pijnacker hebben afgelopen zaterdag ontzettend genoten van de Telekids Discoshow. De podium trailer zag er perfect uit. De technische mannen verrichten prima werk. Alles was ruim op tijd klaar. Het springkussen was ook top. De DJ en danseressen hebben de kinderen drie uur lang achter elkaar vermaakt. We zijn heel tevreden en hebben veel waar voor ons geld gekregen. Onze dank daarvoor. Op de facebookpagina van winkelcentrum Ackershof staan 52 hele leuke foto's.
Schrijf een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland