Ralf Mackenbach

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Ralf Mackenbach - 4436.jpg
Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). Het is alweer jaren geleden dat Ralf op 13 jarige leeftijd het Junior Songfestival won met zijn nummer ‘Click Clack' en hiermee ook de Europese overwinning later dat jaar wist binnen te slepen in Kiev. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die naast zingen ook acteert en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma's. Hij sleepte zijn eerste muziekcontract binnen bij EMI Music. Het eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove', waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real'.

Het tweede album ‘Moving On', een mix van Engelstalige en Nederlandstalige songs, bevat de hits ‘Dance', ‘Vandaag is het Feest!' en ‘Samen Sterk', de titelsong van de bioscoopfilm van kinderhelden ‘Joris & Boris'. Ook speelt Ralf zelf een rol in deze film die op 15 juli 2012 in première ging.

Ralf, die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen o.a. in de musicals ‘Tarzan' en ‘Beauty and the Beast', wordt door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende leuke klussen. Zo spreekt hij stemmen in voor verschillende kinderseries, maar stemmen in films als "Heksje Lilly', De kronieken van Narnia en de stem van Wickie de Viking in beiden bioscoopfilms.

Als jurylid was Ralf te zien en te horen op TV in het door Albert Verlinde bedachte programma ‘My Name Is...' En niet alleen privé is de zanger/entertainer verzot op schermen, wake boarden, skiën en dansen, ook laat hij Nederland zien verrassend goed te kunnen schaatsen in de tv-show ‘Sterren dansen op het ijs'.

Tussen al deze leuke klussen door zouden we bijna vergeten dat Ralf net als iedere andere puber gewoon naar school gaat en in zijn vrije tijd het liefst een leuke film kijkt, een game speelt of nummers aan het voorbereiden was voor zijn derde album, dat uitgekomen was in oktober 2012 bij zijn platenlabel Cloud 9 Music.

Ralf is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat zal ook zeer zeker merkbaar zijn op zijn nieuwe cd. Speciaal voor dit nieuwe project werkt RALF niet alleen met vaste producers als de Future Presidents en Eric van Tijn, maar ook met nieuwe toonaangevende DJ's is Ralf zelf aan het schrijven en componeren!
Prijsindicatie: ★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: Incl. M-/B-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
• This Is Our Party
• Vandaag is het Feest
• Dance
• Samen Sterk
• Piano & Guitar
• Mijn Beste Vriend & Broer
• The Only One
• Secret Girl
• Doe De Smoove
• Click Clack
Video

Aanvraag indienen voor Ralf Mackenbach

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Ralf Mackenbach

Geef Uw Beoordeling - Ralf Mackenbach


Recensies over Ralf Mackenbach

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland