Djumbo

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Djumbo - 4438.jpg
Djumbo bestaat uit drie stoere meiden, Lindsy, Lotte en Samantha. Lindsy en Lotte begonnen in 2004 de act met Svenja, die eind 2010 besloot te stoppen en plaats maakte voor Samantha.

Het verhaal Djumbo is uitgegroeid tot een echte successtory, zo behaalden de meiden met hun singles "Hide & Seek", "Eyahe" en "The Djumbo Jump" Top 5 noteringen in de Mega Top 100 en stond hun debuutalbum 'Jump' wekenlang genoteerd in de Album Top 25. Zon, strand, zee en de ideale vakantieliefde waren de ingrediënten voor de Top 10 hit “Boya boya bay” wat tevens de titelsong was van de bioscoopfilm "Garfield 2". Voor de videoclip reisden de dames af naar Brazilië!

De lijst van locaties waar Djumbo op het podium stond is indrukwekkend te noemen : Holiday on Ice, Foxkids Planet Live, TROS Muziekfeesten, Nickelodeon School's Out, Jetix Legoworld, Het grote feest van Sinterklaas, Jumbo X-Mas Show en de Djumbo Summertour.

In 2006 gaan de dames van Djumbo het theater in met hun eigen “Undercover Theater Tour”. Vele lovende reacties in de pers en een uitstekende show zorgden voor niet minder dan 40 extra voorstellingen in alle grote theaters van Nederland.

In de zomer van 2007 komt de single “Boy I like Ya” uit opgevolgd door “Dit is real Djumbo” wat tevens de titelsong zou worden voor de Tros Real-live-soap “Real Djumbo” die van october 2007 tot midden 2008 op TV te zien was.

Het derde Djumbo album “Magic” zag in october 2008 het licht en was gekoppeld aan de Djumbo Magic Theatertour, een wederom zeer succesvolle tour langs bijna alle theaters in Nederland. Ook vierde Djumbo in 2008 haar 5-jarig bestaan met een aantal grote “Djumbo Jumbo Magic Shows” in o.a. een uitverkocht Ahoy in Rotterdam.

In 2009 presenteren de dames van Djumbo het programma “Kies je ster” bij de Tros en kwam er een vervolg op de soap. In juni van hetzelfde jaar maakte Djumbo het nummer “Oorlogskind”, over het serieuze onderwerp ; kindsoldaten. Een titelsong voor stichting Warchild. Het nummer is gratis ter download aangeboden en is een “hit” op clipkanaal YouTube geworden. Ondertussen werden ook de voorbereidingen voor “Summertime in Dubai” getroffen en vliegt Djumbo naar Marokko voor de opname van de video. In october 2009 maakt Djumbo haar bioscoopdebuut, met rollen in de Sinterklaasfilm : “Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot”. Ruim 300.000 bezoekers zouden de film zien. Ook spreken zij in die tijd de stemmen in voor de bioscoophitAlvin & Chipmunks 2. De Djumbo’s spelen in deze film de Chipettes !

2010 begint voor Djumbo goed, in januari ontvangt de act een Vak Award "Beste Kids Act 2009". Ook zijn de dames ondertussen druk met hun theatertour, die in april zijn laatste voorstelling heeft.

In de zomer is er de HALLO DJUMBO ZOMERTOUR, deze tour is voorzien van een grote "DJUMBO" podiumtruck en doet twintig nieuwe vestigingen van Jumbo Supermarkten aan. Ook opent Djumbo de 150e Jumbo vestiging. Tegelijk komt het langverwachte album CHASE uit ! Op het veelzijdige album staan o.a. de hits : “Chase” , “Summertime in Dubai” en “Sjans”. In oktober staan de meiden 10 dagen aaneengesloten op LegoWorld, een van de grootste kidsevents van Nederland. Het jaar is afgesloten met "Het grote Jumbo Kerstfeest", Djumbo gaat samen met een verlichte Coca Cola Truck, een DJ en de Kerstman langs 20 steden. De tour staat in het teken van de actie 3FM Serious Request.

In december 2010 besluit Svenja uit Djumbo te stappen, na succesvolle jaren is volgnes haar de tijd gekomen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, daarnaast wil zij graag haar studie afmaken. De dames gaan in goede harmonie uit elkaar en wensen elkaar veel succes in de toekomst. Een nieuw lid voor Djumbo is snel gevonden en geïntroduceerd op Djumbo's Nieuwjaarsparty 15 januari. Samantha is het nieuwe gezicht bij de groep en al snel omarmd door de Djumbo-fans.
Prijsindicatie: ★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 3 personen
Techniek/Geluid: B-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
 • Boya Boya Bay
 • Real Djumbo
 • Never Stop
 • Party On!
 • S.O.S.
 • Hide & Seek
 • The Djumbo Jump
 • Video

  Aanvraag indienen voor Djumbo

  Gewenste datum:
  Invalid Input
  Gewenste tijd:
  Invalid Input
  Locatie optreden:
  Invalid Input
  Invalid Input
  Naam:*
  Vul a.u.b. uw naam in.
  Bedrijfsnaam:
  Telefoonnummer:*
  Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
  E-mailadres:*
  Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
  Aanvraag:
  Geef a.u.b. uw aanvraag op.
  Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
  Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
  Nieuwsbrief ontvangen?
  Invalid Input
  Antispam:* Antispam:
  Opnieuw
  Verkeerde anitspam
  Velden met een * zijn verplicht

  Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Djumbo

  Geef Uw Beoordeling - Djumbo


  Recensies over Djumbo

  Schrijf als eerste een recensie

  Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
  Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland