Illusionist Nick Nielsen

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Illusionist Nick Nielsen - 2399.jpg
Nick Nielsen is een zeer eigentijdse creatieve presentator, al op zeer jonge leeftijd had Nick al extreem veel ervaring opgedaan. Al heel vroeg bereikte Nick in de magische wereld de nationale top en mag hij zich dan ook tweevoudig Nederlands kampioen goochelen noemen. Hij verzorgde optredens onder meer in landen als China, Hong Kong, Thailand, Amerika en de diverse landen binnen Europa. Verder was hij gast performer tijdens drie concerten van Tiesto en verzorgde hij op speciaal verzoek een optreden tijdens de verjaardag van popster Shakira.

Magic

Nick Nielsen werd al snel gezien als de snelst rijzende ster van zijn generatie. Wilskracht, talent en discipline zorgde er voor dat hij mede door vele uren van training zich meer en meer ontwikkelde tot een zeer begaafd magisch entertainer. Hij werd Nederlands jeugdkampioen goochelen en 2 jaar later Nederlands kampioen en hiermee was een belangrijke stap gezet richting een professionele carrière. Na ruim anderhalf jaar van vele optredens wereldwijd besloot Nick zich te focussen op eigen land en werd een graag geziene gast op zakelijke evenementen in Nederland. Nick is een eigentijdse entertainer die zich niet in een hokje laat plaatsen. Nick weet zijn repertoire altijd aan te passen aan de wensen van de klant dit gecombineerd met zijn frisse persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden maakt hem een zeer veelzijdig vakman.

Presentatie

Door zijn opvallende frisse manier van presenteren kreeg hij ook steeds vaker het verzoek de complete presentatie van een evenement op zich te nemen en dit gaf hem de kans ook op een geheel ander vlak zich te ontwikkelen. In 2004 volgt Nick, John Williams op presentator van het ochtend magazine LIJN 4 op RTL4. Nick begint aan een mooie uitdaging en tekent een contract bij Endemol en zal uiteindelijk ruim 500 uur live tv maken in 3 jaar tijd. In die drie jaar heeft Nick zich laten coachen door Henny Kaan en Judith Bos en volgde hij diverse opleidingen aan de media academie in Hilversum om zich nog meer te bekwamen als presentator en interviewer. Momenteel is Nick het gezicht van het programma “Hart voor muziek” onder andere te zien op TROS Sterren.nl en presenteert hij sinds 2009 op verzoek van goede vriend Regi Blinker het vernieuwende internet voetbal lifestyle magazine LAFTV.

Nick Nielsen is zowel als illusionist als presentator te boeken.
Prijsindicatie: ★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: In overleg
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: Niet inbegrepen (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Nick Nielsen is te boeken voor 2 verschillende shows:
  • ‘Magic In The Round’ – Tablemagic act
  • ‘Mindbreakers’ – Illusie act inclusief assistent en Ger Copper
Video

Aanvraag indienen voor Illusionist Nick Nielsen

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Illusionist Nick Nielsen

Geef Uw Beoordeling - Illusionist Nick Nielsen


Recensies over Illusionist Nick Nielsen

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland