Live entertainment voor Lakehouse Rotterdam in Bergschenhoek

MEB Rotterdam (de hoofdonderneming van Allerlei-artiesten.nl) heeft een intensieve samenwerking met Lakehouse Rotterdam. Hierdoor weten wij exact welk entertainment het beste past op deze locatie. Dit entertainment is zorgvuldig geselecteerd op basis van kenmerken van de entertainment concepten. 

Uiteraard kunnen we op deze pagina de verschillende concepten slechts beperkt presenteren. Voor meer informatie kunt u door klikken naar de social media en sites van de entertainment concepten. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd met ons bellen en mailen of het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Onze entertainment adviseurs helpen u graag met de keuze.

Naast de onderstaande concepten bieden wij ook nog divers ander entertainment aan. U kunt hiervoor uiteraard ook contact met ons opnemen voor passend advies en hulp bij het selecteren. Wilt u met ons afspreken op locatie om samen de set-up en invulling te bepalen van uw feest? Geen punt! Wij komen graag naar de door u geselecteerde locatie toe om uw wensen door te nemen. 

Allerlei-Artiesten.nl boekt al ruim 15 jaar het beste entertainment van Nederland. Dat doen wij met de overtuiging dat ieder optreden maatwerk is. En maatwerk vraagt advies. Dit advies geven wij u graag, persoonlijk en snel. Daarom vindt u op onze site geen prijzen van artiesten. Ieder optreden is uniek en de prijs van de optredens daarmee ook.

Wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Bel ons: 010-3510005

Allround DJ

Naast live entertainment boekt u bij MEB Rotterdam sinds 2005 de beste DJ's. Onze allround DJ’s hebben duizenden feesten en evenementen verzorgd. Opdrachtgevers en gasten staan centraal. De DJ’s kunnen overal een feest van maken en snappen hun rol van facilitator voor het maken van een feest. Onze allround DJ’s beschikken over ruime ervaring om de ultieme DJ show te verzorgen. Samen met u selecteren we een DJ die het beste past bij uw muziekwensen en kaders voor het feest. Wij nemen hier uiteraard de tijd voor en vooraf checken van de draaikunsten van de geselecteerde DJ behoort tot de mogelijkheid. 

De MEB DJ's draaien vanuit de DJ-booth van Lakehouse. De benodigde DJ gear voor een optreden neemt de DJ zelf mee op de avond. De feestzaal van Lakehouse is al fantastisch ingericht met perfecte audio voor een DJ optreden. Daarnaast is er een gave lichtinstallatie aanwezig. De DJ kan daarom snel en gemakkelijk aan de slag en de kosten van de DJ boeking bij Lakehouse zijn dan ook relatief laag. 

DJ optreden Rotterdam
 
Prijsindicatie: vanaf € 545,- excl. / € 595,- incl. BTW

 

Remedy zangduo

Remedy zangduo Rotterdam

Remedy is een veelzijdig pop zangduo dat met veel passie en enthousiasme van elk optreden iets bijzonders maakt.

Met de hits van vroeger en nu, energie van twee en de mooie samenzang brengt Remedy het soort entertainment dat jouw evenement nodig heeft.

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften (zowel tijdens ceremonie intieme ballads als tijdens receptie/diner easy listening), festivals en bedrijfsevenementen. Zij zingen in de genres pop, soul, funk, nederpop en up-tempo dance de hits van vroeger en nu. De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van akoestisch tot en met podiumshows met tracks en live band.

Door het brede aanbod van bekende liedjes dat zij zingen krijgen zij iedereen aan het dansen! We adviseren u graag over de invulling van uw evenement. Zo kunnen de dames op het terras of onder de spantent op het gazon tijdens uw ceremonie een muzikale invulling verzorgen. Maar op 's avonds in de feestzaal van Lakehouse kunnen de dames een knallend optreden verzorgen. 

 
Prijsindicatie: vanaf € 595,- excl. / € 649,- incl. BTW

 

Billionaires

The Billionaires bestaan uit vier top muzikanten die zorgen voor een geweldig feest op een beschaafd volume.

De kleine zanginstallatie kan volledig functioneren op batterijen. Op deze manier is de band flexibel en mobiel. Elektrisch kan natuurlijk ook! Dan sluiten de Billionaires de versterkers aan op elektriciteit en de huisinstallatie van de locatie, nemen ze een elektrisch drumstel mee samen met een SPDS zodat de band zal klinken als een volledige partyband!

 De band is daarmee op 3 manieren te boeken; mobiel op accu, licht versterkt via de huisinstallatie of een combinatie van beide en bijvoorbeeld eerst een setje buiten op het gazon en daarna binnen op het podium. 

The Billionaires is een beschaafde band voor als je echt iets te vieren hebt op een aangenaam niveau! 

Billionaires coverband
 
Prijsindicatie: vanaf € 1695,- excl. / € 1745,- incl. BTW

 

MEB Collective

MEB Collective muzikanten Rotterdam

MEB Collective is een combinatie van een DJ en diverse live muzikanten. Zo kan er een samenstelling worden gemaakt van zangeressen, saxofonisten en percussionisten om een totaalshow te maken.

Ons collectief wordt ondersteund door een technicus die zorgt dat alles perfect klinkt en de vibe uitstekend overkomt op het publiek. De muzikanten zijn allemaal professioneel op elkaar ingespeeld en hebben een lange CV van optredens. Ze zijn ervaren op kleine compacte feesten en op grote publieksevenementen in binnen en buitenland. Samen met de DJ zorgen ze voor perfecte beats en live entertainment. 

Bij Lakehouse Rotterdam kunnen ze relaxte achtergrond lounge beats spelen tijdens een receptie of borrel. En 's avonds hypen ze de dansvloer tot hogere sferen in de feestzaal. We bouwen de set op het podium op en de technicus monitort vanuit de zaal het geluid. Daarmee is de hoogste kwaliteit gegarandeerd.  

 
Prijsindicatie: vanaf € 895,- excl. / € 975,- incl. BTW

 

Rode Lopers

Deze drie rasmuzikanten spelen en zingen geheel op akoestische wijze de allerbeste hits uit de muziekgeschiedenis. Met een rijdend drumstel, een contrabas en een gitaar spelen zij letterlijk van voor naar achter en van links naar rechts op ieder feest. Met name in de zomer is het éxtra feest op het terras van Lakehouse met De Rode Lopers. De mannen spelen graag op uw receptie of borrel. 

Met een compacte speaker op accu (die ook geheel mobiel is) versterken zij de zang, gitaar en contrabas waardoor de act altijd goed tot zijn recht komt.

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat De Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten. 

De Rode Lopers
 
Prijsindicatie: vanaf € 1250,- excl. / € 1350,- incl. BTW

  

Pianoparty Light

Pianoparty light

PianoParty Light is de uitgeklede vorm van Pianoparty.nl. De light versie bestaat uit 1 toetsenist/zanger en 1 drummer/zanger. Ze nemen hun eigen backline mee en prikken in op de geluidsinstallatie van de locatie. Bij feestlocatie Lakehouse is dit goed mogelijk omdat in de feestzaal geluid en licht al aanwezig is. Pianoparty Light is daardoor self-supporting zonder technicus en daardoor compact en erg betaalbaar. Natuurlijk wel met maar liefst 3x 60 minuten speeltijd binnen 5 uur. Boek PianoParty Light daarmee voor een avondvullend evenement of privé-feest.

Uiteraard voelen de muzikanten van deze Light versie van Pianoparty.nl ook ieder publiek goed aan en kunnen daardoor desgewenst ook een of meerdere sets opbouwend spelen tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner setting.

Vraag jouw favoriete nummer aan bij PianoParty en “let’s dance”!

 
Prijsindicatie: vanaf € 1650,- excl. / € 1795,- incl. BTW

 

XLNT coverband

XLNT spettert van het podium. Van feesttent naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest. De naam zegt veel over deze top 40/100 coverband. XLNT is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doet niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit. Deze enthousiaste vijfmans formatie zet in samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf een avondvullende show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

XLNT coverband
 
Prijsindicatie: vanaf € 2995,- excl. / € 3250,- incl. BTW

  

Let's Groove Partyband

Let's Groove Coverband

Coverband Let’s Groove staat bekend om zijn extreem energieke shows vol met meezingers, heel veel interactie en waanzinnige grooves. Zes jonge en professionele muzikanten geven de klassiekers een modern en fris gezicht en brengen de ‘glitter en glamour’ die bij elk event hoort. Vol enthousiasme maakt Let’s Groove van jouw feest een onmiskenbaar succes. Één ding is zeker: “This band will make you move!”.

6-koppige band bij Lakehouse passend krijgen? Met Let's Groove doen we dat gewoon, op een compact podium van 4x3 meter en regie achterin de zaal. Daarmee is nog ruimte voor ongeveer 100 gasten beschikbaar. Strak maar passend en feest gegarandeerd. 

​Deze dynamische feestband neemt je mee terug in de tijd naar de echte ‘disco’ klassiekers en combineert deze met alleen de allerbekendste hits van nu. In rap tempo komen op één avond meer dan 100 hits aan bod; “voor ieder wat wils en daarmee een gegarandeerde feestsensatie!” Door de strakke choreografieën van de hele band geeft Let’s Groove de show die jouw feest compleet maakt en krijgen zij iedereen op de dansvloer!

 
Prijsindicatie: vanaf € 3250,- excl. / € 3495,- incl. BTW

 

 

Contact

Captcha-validatie mislukt

Please. call me

Liever een entertainment adviseur spreken voor advies? Laat ons weten waarover en wanneer u gebeld wilt worden.
Of liever een bericht sturen? Klik dan op onderstaande knop.

Vul het getal in