DJ Piet (Beat Piet)

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
DJ Piet (Beat Piet) - 3101.jpg
DJ Piet (Beat Piet) - 2987.jpg
DJ Piet (Beat Piet) zorgt voor het leukste feest! Kinderen die springen en swingen door de aanwezigheid van Beat Piet. De DJ Piet (Beat Piet) maakt het feest van de Sint nog leuker en gezelliger! Wat is er bij de opwachting van de Sint nou leuker dan onze Beat Piet die de kinderen vermaakt met Sintspelletjes en de gaafste Sintmuziek? En als hij eenmaal is gearriveerd: waag een dansje met de Sint tijdens de show van Beat Piet!

Bij elk optreden van Beat Piet geldt: gezelligheid, vrolijke muziek, gekke dansjes en vliegende pepernoten! En natuurlijk een professionele aanpak en presentatie want Beat Piet draait al heel wat jaartjes mee.

Deze coole Beat Piet maakt er altijd een feestje van! Met zijn vrolijkheid en aanstekelijk enthousiasme laat hij alle kinderen lekker dansen en springen op zijn muziek. Natuurlijk komen de sinterklaasliedjes aan bod, maar deze Beat Piet beschikt daarnaast over een grote collectie gave kindermuziek en remixen van top 40 muziek in Pieten Stijl.


Deze act kan uitstekend dienen als voorbereiding op de komst van de Sint en zijn intocht op uw dorpsplein of bij u op school. U krijgt ook de mogelijkheid om het optreden van Beat Piet volledig aan te passen aan uw wensen, evenals het programma van de ochtend/middag/avond. Beat Piet houdt tijdens een vermakelijk spektakel de kinderen met diverse leuke spelletjes 1,5 uur bezig. Een (half) uurtje langer of korter is natuurlijk ook geen probleem, wij voorzien u graag van advies en denken met u mee.

Let op: Beat Piet is puur een losse DJ Piet, het betreft hier geen totale show met geluid en licht. Beat Piet is ook in combinatie met de Pieten Discoshow te boeken. Een complete show met Beat Piet & Party Piet, licht, geluid, showeffecten en spelletjes en strooigoed. En komt Sinterklaas wellicht ook nog op bezoek? Informeer naar de mogelijkheden en kijk in onze adviescategorie voor het Sinterklaasfeest.

Wilt u Beat Piet met discoshow boeken? Meer info leest u hier: Pieten Discoshow. Wilt u dat Beat Piet ook met show én Sinterklaas op jullie feest komt, meer info leest u hier: Pieten Discoshow met sinterklaas.
Prijsindicatie: ★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 90 minuten
Bezetting: DJ Piet (Beat Piet)
Techniek/Geluid: DJ Booth in Sint-en-Piet thema (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Beat Piet draait onder andere:
  • Kindermuziek
  • Top 40
  • Meezingers
  • Feestmuziek
  • Sinterklaasliedjes

Aanvraag indienen voor DJ Piet (Beat Piet)

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - DJ Piet (Beat Piet)

Geef Uw Beoordeling - DJ Piet (Beat Piet)


Recensies over DJ Piet (Beat Piet)

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland