Events & Support

Techniek in eigen beheer

MEB Rotterdam beschikt over een eigen licht- en geluidsafdeling. Dat betekent dat wij artiestoptredens 'vanuit eigen huis'  kunnen faciliteren. Wij beschikken over een eigen team van geluidstechnici en stagehands die de optredens van onze artiesten ondersteunen. Naast de financiele voordelen die dit biedt, heeft dit natuurlijk ook een organisatorisch voordeel.

Samenwerking met geluidsleveranciers

Wij beschikken ook over een uitgebreid netwerk van andere leveranciers van licht- en geluidsapparatuur. Door deze nauwe samenwerking met andere bedrijven zijn wij in staat voor ieder gewenst evenement tegen scherpe tarieven uw evenement op basis van uw voorkeuren technisch te faciliteren. Bij sommige artiesten is het gebruikelijk dat de artiest met eigen leveranciers voor licht en geluid werkt.

Eventmanager / entertainmentmanager

Bij sommige events is het gewenst dat een persoon op de avond aanwezig is om techniek, verschillende artiesten, beveiliging en catering op elkaar af te stemmen. Deze eventmanagers leveren wij ook uit eigen bestand. De eventmanager zal gedurende de avond het programma in de gaten houden, artiesten en begeleidend personeel ontvangen, van en naar de kleedruimte en podium begeleiden en de diverse partijen en wensen op elkaar afstemmen. De eventmanager zal u hiermee een hoop geregel tijdens uw event uit handen nemen. De entertainmentmanager neemt een kleiner takenpakket voor zijn rekening; namelijk het managen van alles op en rond het podium. Bij meer dan 1 artiest op uw event bevelen wij sterk aan om in ieder geval een entertainmentmanager te boeken bij MEB Rotterdam.Uw persoonlijke entertainment adviseur:
Lennart entertainment adviseur
Lennart
Bent u druk bezig met het organiseren van een evenement, maar weet u nog niet precies welke act u zoekt?

Geen punt wij geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Bel MEB Rotterdam - Allerlei-Artiesten.nl op 010 351 00 05. Of mail ons via ons offerteformulier.

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland