The Oxygenbar

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
The Oxygenbar - 1222.jpg
The Oxygenbar - 1223.jpg
The Oxygenbar - 1224.jpg
The Oxygenbar - 1225.jpg
U wilt uw evenement extra uitstraling geven en uw gasten trakteren op een bijzondere ervaring? Dan zijn de zuurstofbars van The Oxygenbar iets voor u! Regelrechte blikvangers, een verkwikkend ontmoetingspunt waar uw bezoekers zich op een bijzondere manier kunnen ontspannen.

Verkwikkend en ontspannend
Aan de Oxygenbar wordt als het ware met zuurstof verrijkte lucht 'getapt'. De Oxygenbar neemt gewone lucht op uit de omgeving. De krachtige zuurstofconcentrators in de Oxygenbar zuiveren en concentreren die lucht. High-tech aroma-stations voegen er aroma's aan toe die de positieve en therapeutische werking verder versterken. Uw bezoekers kunnen die met zuurstofverrijkte lucht aan de Oxygenbar eenvoudig inademen via headsets (in sessies van ongeveer 12 minuten). Het inademen van deze zuurstofverrijkte lucht met aroma heeft een verkwikkende werking voor lichaam en geest. Het geeft energie, zorgt voor een verhoogd concentratievermogen en helpt het lichaam in balans te brengen. Zo kunnen uw gasten even heerlijk tot rust komen en 'bijtanken'. Om daarna extra fit weer deel te nemen aan het evenement zelf.

NIEUW: de zuurstofbar ColorSpace!
Naast de Oxygenbar is er nu de nieuwe zuurstofbar Colorspace. De geavanceerde LED-verlichting in de Colorspace kan elke gewenste kleur uitstralen en maakt een zuurstofsessie voor uw gasten tot een nóg intensere ervaring.

Geef uw evenement een extra dimensie
De Oxygenbar en de Colorspace zijn echte 'eyecatchers' door hun trendy vormgeving en de gebruikte materialen. Om die uitstraling nog sterker te maken kunnen de verlichtingskleuren van de zuurstofbar eenvoudig aangepast worden aan uw huisstijl, aan de omgeving van de bar of aan de sfeer die u wilt creëren. Of het nu gaat om een (personeels)feest of een productlancering, om een beurs of een congres: onze zuurstofbars geven uw evenement een unieke extra dimensie.

De zuurstofbar is ook een perfect ontmoetingspunt, waar bezoekers spontaan hun verwachtingen en ervaringen over de zuurstofsessie uitwisselen. Zo kunnen zij interessante nieuwe contacten leggen, wat hun waardering voor uw evenement verder zal verhogen.

Passend bij úw evenement
The Oxygenbar verhuurt en plaatst zuurstofbars waar u maar wilt. En dat niet alleen: zij verzorgen ook de bediening van de bar. Deskundig, representatief en gastvrij. Op een manier die past bij uw evenement. De zuurstofbars bestaan uit verschillende modules. Daardoor is er altijd een opstelling mogelijk die past bij uw wensen en in de beschikbare ruimte. De lengte bedraagt minimaal 1,85 en maximaal 6,30 meter. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een hoekopstelling, een (half)ronde opstelling, een 'eiland' of juist een langgerekte bar. Ook het aantal headsets kan worden aangepast aan uw wensen. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Prijsindicatie: ★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 4 uur
Bezetting: 1 of meerdere personen
Techniek/Geluid: nvt (Uitleg)
Licht(show): niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
De Oxygebar is in verschillende vormen te boeken.

  • Oxygenbar
  • Colorspace

U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een hoekopstelling, een (half)ronde opstelling, een 'eiland' of juist een langgestrekte bar. Ook het aantal headsets kan worden aangepast aan uw wensen.

Aanvraag indienen voor The Oxygenbar

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - The Oxygenbar

Geef Uw Beoordeling - The Oxygenbar


Recensies over The Oxygenbar

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland