Hartendames

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Hartendames - 1824.jpg
Hartendames - 1825.jpg
Hartendames - 1826.jpg
Hartendames - 1827.jpg
Hartendames, een uniek soort entertainment dat u ervaren moet hebben!

De Hartendames bieden u sympathieke acts die het ijs breken. Die de ogen van uw gasten doen twinkelen, de tongen losmaken en de harten verwarmen. In de act kan een spelelement verpakt zitten, een leerdoel of een zakelijke boodschap.

Bent u nieuwsgierig op welke wijze zij dit doen? Maak kennis met de Moving Tables!

Een Moving Table Act is een uniek soort entertainment: een Hartendame gehuld in een kostuum met een ingebouwde ‘tafel’ gericht op een bepaald thema die op verschillende manieren in te zetten is. Van bedrijfsfeest tot beurs, van bruiloft tot kinderfeestje; voor elk soort gelegenheid is er toepasselijk entertainment!

Hieronder volgt een kleine indicatie van de mogelijkheden:

Signora Amorosa:
Een temperamentvolle act die u gehoord, gezien én geproefd moet hebben. Zij stelt gasten op hun gemak, knoopt een praatje aan, vertelt een grap. Signora Amorosa geeft advies over de liefde en schenkt zakjes vol geluk. Bovendien brengt zij de smaakpapillen in vervoering met haar tavola d’amore: een wandelend buffet met vernuftig verborgen traktaties en hapjes die de liefde bevorderen.

Miss Makebelieve:
Het staat in de sterren geschreven: uw feest wordt een groot succes! Miss Make Believe heeft het voorspeld. Een hoogst originele manier om uw gasten te laven, te spijzen én te vermaken. Miss Make Believe schenkt drankjes, serveert hapjes en zegt waar. Aan de hand van numerologie bezorgt zij de gasten een persoonlijke en treffende karakterbeschrijving. Terwijl de tarotkaart voor een spiritueel tintje zorgt. Mystiek met een knipoog. Voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen.

Madame Josephine:
Een act om ‘u’ tegen te zeggen! Wilt u een toost uitbrengen? Een toespraak beklinken? Een voornamere manier om het glas te heffen is er niet. Les Deux Madames Josephines kennen de overtreffende trap van feestelijk. Zij schenken een Franse champagne, een Italiaanse spumante, een Duitse sekt of een Spaanse cava. Zolang het maar bruist, bubbelt en tintelt. Maar denk eraan: pink omhoog. Want de freules waken over inachtneming van de beleefdheidsregels en omgangsvormen. Etiquette, snappez-vous?!

Kaatje & Keetje:
Een fris en blozend stel, dat zie je meteen. Kaatje & Keetje hebben hart voor Holland. En u?... Hoe is het eigenlijk gesteld met uw parate kennis van Nederland? Dat komt aan het licht als Kaatje (of Keetje) het vragenspel speelt waarin oer-Hollandse gebruiken en tradities de ‘oranje draad’ vormen. Vragen over bijvoorbeeld ons koningshuis en de goedheiligman worden afgewisseld met vermakelijke wetenswaardigheden over typisch Nederlandse zeden en gewoonten. Ondertussen schenkt Keetje (of Kaatje) de glazen vol voor de kruidenbitterproeverij. Meisjes en jongens, het wordt me toch ge-zel-lig!

Wilt u weten in welke thema’s en voor wat voor doeleinden de Hartendames nog meer te boeken zijn? Vraag direct meer informatie aan!

Prijsindicatie: ★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 3 x 45 min - binnen 3 uur
Bezetting: op aanvraag
Techniek/Geluid: N.v.t. (Uitleg)
Licht(show): N.v.t.
Categorieën
Repertoire
Onder Andere:
  • Signora Amorosa
  • Kaatje en Keetje
  • Mamma Belle
  • Wandelende Casino Tafel
  • Madame Josephine

Aanvraag indienen voor Hartendames

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Hartendames

Geef Uw Beoordeling - Hartendames


Recensies over Hartendames

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland