Holland Draait Door

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Holland Draait Door - 1929.jpg
Een wervelende (disco) show met veel herkenbare muziek van Nederlandse herkomst uit de woelige 60’s,de swinging 70’s, de vernieuwende 80’s tot op heden vormt de basis van deze maar liefst 4 uur durende spelshow.

DJ Bee en zijn sidekick zetten ze de tent keer op keer op z’n kop. Herkenbaarheid, hilariteit en een hoog meezing gehalte zijn de steekwoorden van deze show. Een show, spel en spektakel dat in uw programmering niet mag ontbreken.

Tijdens het programma spelen wij 3 keer het spel Holland Draait Door!, wat het midden houdt tussen de bekende televisieshow: Ik hou van Holland, get the picture en Minute To Win it. Een quiz die leidt tot grote hilariteit bij het publiek.

Een super interactief spelprogramma dat wordt gespeeld met het voltallige aanwezige publiek. Een quiz voor de hele familie, waarbij meezingen en voorzeggen noodzakelijk zijn om als winnaar uit deze strijd te komen. Het publiek wordt verdeeld in twee groepen, de “Blauwen” en de “Roden”. Elk team wordt vertegenwoordigd door een 2 koppig panel, die plaatsnemen achter de Holland Draait Door! speeldesk.
Op de speeldesk staat een tv scherm waarop de foto- en muziekvragen worden getoond. In het decor zijn 2 schermen geplaatst zodat het publiek kan meekijken met hun eigen panel. Wie als eerste het antwoord denkt te weten, drukt op de knop! En wederom een punt verdiend voor het team!  Of bij een fout antwoord, een punt voor de tegenstander.

Kortom: een avondvullend programma en een feest van herkenning in de muziek en tijdens Holland Draait Door!

Speciaal voor bedrijven:
Tijdens uw bedrijfsfeest brengen wij de herkenbaarheid naar een ongekend hoog niveau. Een groot deel van de vragen worden geheel aangepast aan uw bedrijf.  Stelt u zich voor dat tussen de beeldvragen plotseling uw eigen collega verschijnt. Of het project dat uw bedrijf zojuist heeft afgerond vormt het middelpunt van de quiz. De hilariteit zal de boventoon voeren van uw feest. Daar voegen wij kennisvragen aan toe die u altijd al aan uw collega’s had willen stellen. Desgewenst communiceren wij de door u gewenste persoonlijke of bedrijfsgerichte boodschap, verpakt in en dosis humor. Om dit te kunnen bewerkstelligen zullen wij een bezoek brengen aan uw bedrijf.  Onder begeleiding van één van uw medewerkers zullen wij diverse objecten en personen fotograferen en interviewen en als vragen integreren in onze quiz.
Prijsindicatie: ★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 4 uur
Bezetting: op aanvraag
Techniek/Geluid: A-set (Uitleg)
Licht(show): inbegrepen
Categorieën

Aanvraag indienen voor Holland Draait Door

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Holland Draait Door

Geef Uw Beoordeling - Holland Draait Door


Recensies over Holland Draait Door

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland