Combi: DJ + Zanger of Zangeres

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3809.jpg
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3810.jpg
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3811.jpg
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3812.jpg
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3813.jpg
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3814.jpg
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3815.jpg
Combi: DJ + Zanger of Zangeres - 3816.jpg
Het is net dat beetje LIVE in combinatie met een DJ, wat de avond iets meer bijzonder maakt. Met een gouden keel en de juiste beat is een optreden van een DJ in combinatie met een zanger of zangeres altijd geslaagd. Zowel voor een spectaculair dansfeest of als achtergrondmuziek is deze combinatie erg geschikt.

Zangers

Onze professionele zangers weten elke feestganger mee te slepen met de lekkerste feestmuziek, die bestaat uit Engelse hits, maar voornamelijk ook uit Nederlandstalige knallers!

Onze zangers zijn onder andere zeer geschikt voor bruiloften, feesten op sportverengingen en bedrijfsfeesten. Zowel zanger Dirk-Jan als Singer in Suit zullen er alles aan doen om het publiek de volledige avond los te laten gaan.

Zanger Dirk-Jan wil als zanger graag zo goed mogelijk aan de wensen van zijn publiek voldoen. Het is ook mogelijk om een aantal verzoeknummertjes op te geven zodat het optreden nog persoonlijker wordt gemaakt!

Ondanks dat Singer in Suit er altijd tiptop uitziet gaat het dak er altijd af! Singer in Suit stemt zijn muziekstijl geheel af op uw wens. Van de laatste hits tot aan de classics uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. Singer in Suit (Chris van Grinsven) is een van de meest geboekte onbekende zangers van Nederland.

Zangeressen

Een van de schitterende zangeressen en de ervaren Allround DJ laten u subliem live-entertainment beleven. Deze artiestencombinatie zal uw gasten zeker vermaken en ze op de dansvloer in beweging krijgen.

Met een breed repertoire van verschillende muziekstijlen weten ze uw gasten te laten swingen. Onze zangeressen zijn de ideale artiesten om er een knallend feest van te maken.

De zangeressen zijn inzetbaar voor diverse sets van verschillende muziekstijlen en genres gepast voor uw trouwfeest, receptie, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst. Onze zangeressen treden op in binnen- en buitenland en doen dit met erg veel plezier en passie voor hun vak! Neemt u een kijkje onder de categorie zangeressen waar u kunt kiezen uit zangeres Iris, zangeres Joyce en zangeres Marieke.

Dj’s

Onze DJ's zijn allround ingesteld en draaien in principe alle genres. Uiteraard kunt u hier als opdrachtgever uw voorkeur voor uitspreken en zijn verzoekjes uit de zaal altijd welkom. Wij bespreken uw wensen graag voorafgaand aan de boeking.

Uiteraard is het optreden uit te breiden met meerdere opties zoals bijvoorbeeld muzikanten (saxofonist, saxofoniste, percussionist, violist) en extra techniek (verlichte dansvloer, floorspots, moving-heads, LED DJ-booth) om het feest helemaal compleet te maken!

Prijsindicatie: ★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 5 uur
Bezetting: 2 personen
Techniek/Geluid: Inclusief A-set (Uitleg)
Licht(show): Inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder andere:

• top 40
• dance
• dance classics
• latin/salsa
• Nederlandstalig
• rock 'n roll
• feestmuziek
• 70's
• 80's
• 90's/happy hardcore
• classic rock
• jazz
• pop
• rock
• r&b
• soul


Video
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor Combi: DJ + Zanger of Zangeres

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Combi: DJ + Zanger of Zangeres

Geef Uw Beoordeling - Combi: DJ + Zanger of Zangeres


Recensies over Combi: DJ + Zanger of Zangeres

Music Entertainment heeft ons een fantastisch feest bezorgd. Mede dankzij hun DJ en zangeres was het een zeer geslaagd feest. Van de voorbereidingen tot het feest zelf hebben we ons nergens zorgen over hoeven te maken. Ik zou dit aan iedereen kunnen aanraden!
Schrijf een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland