B-Brave

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
B-Brave - 4779.jpg
Ze zijn de hotste nieuwe muzieksensatie in ons land: B-Brave. De boyband wist in het programma X Factor flink de aandacht naar zich toe te trekken en pakt nu door. Onthoud hun naam, want deze mannen gaan voor de top!

De leden van Nederlands nieuwste boyband leerden elkaar kennen in het musicalcircuit. Kaj, Samuel en Dioni speelden samen in Ciske De Rat, Jai en Kaj ontmoetten elkaar bij audities voor Tarzan, Sam en Cassius deden dezelfde opleiding. In elkaar herkenden ze een liefde voor muziek en een gezamenlijke ambitie. Toen Dioni en Samuel op het idee kwamen samen een boyband op te richten, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

De jongens begonnen met intensief repeteren, en zagen in X Factor een gouden kans. Het programma zou volgens hen een goede opstap kunnen vormen naar meer bekendheid, een groot publiek en dus een carrière in de schijnwerpers. Ze hadden gelijk. B-Brave schreef zich in voor de audities en de rest is bekend: bij de eerste audities was zowel coach Gordon als de zaal vol publiek laaiend enthousiast over de band. Toen de uitzending op televisie was geweest, kwamen daar nog eens vele positieve reacties van kijkers overheen.

Daarna kwamen twee bootcamprondes, die de jongens ook in vliegende vaart doorkwamen. Next stop: de liveshows! B-Brave werd in no time dé grote favoriet bij de Nederlandse meisjes. “We wisten niet wat we meemaakten”, zegt Kaj. “Het ging allemaal zo snel! Opeens kregen we ontzettend veel aandacht van meiden en zelfs een eigen groep fans: de Braviours. Die laatste hebben ons de liveshows door geholpen.”

Toch maakte vooral de band maakte zelf indruk met de nummers die ze op televisie lieten zien en horen. Met nummers van Bruno Mars, Ne-Yo, Chris Brown en Usher bewezen ze over een ijzersterke podiumpresentatie én een flinke dosis muzikaal talent te beschikken. Ook imponeerden ze met Nederlandse vertalingen van klassiekers als Stand By Me (Blijf Bij Mij) en Sorry Seems To Be The Hardest Word (Sorry Is Misschien Te Laat Gezegd), die speciaal door Gordon voor hen werden geschreven. Toen de band tijdens Blijf Bij Mij tot grote hilariteit van het vrouwelijke publiek een meisje op het podium haalden, bewezen Kaj, Dioni, Jai, Samuel en Cassius dat ze nu al volleerde hartenbrekers zijn – precies zoals het een goede boyband betaamt!

Helaas eindigde hun X Factor-zegetocht al vroeg in de finale. Het was even slikken toen de jongens er die avond als eerste uit lagen, maar al snel maakte de teleurstelling plaats voor een nieuwe geweldige ervaring. Want B-Brave sleepte alsnog een platencontract binnen.

In juli kwam hun eerste X Factor-single Up uit. Het nummer werd geschreven door Brahim Fouradi en geproduceerd door Tricky Stewart (Beyoncé, Rihanna, Justin Bieber). Bij het nummer werd een pakkende videoclip gemaakt waarin alle X Factor hoogtepunten nog eens de revue passeerden.
Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 5 personen
Techniek/Geluid: Incl. M/A-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
  • Up
  • Blijft bij mij (cover)
  • Sorry is misschien te laat gezegd (cover)
  • Closer (cover)
Video
Video

Aanvraag indienen voor B-Brave

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - B-Brave

Geef Uw Beoordeling - B-Brave


Recensies over B-Brave

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland