Pearl Jozefzoon

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Pearl Jozefzoon - 4899.jpg
Pearl Jozefzoon, begon 'spelenderwijs' met zingen in een band van de kerk. Ze werd thuis verder muzikaal opgevoed door haar broers en trad jarenlang op met een gospelkoor. Haar grote voorbeelden op zanggebied waren Whitney Houston en Mariah Carey: "Die twee waren mijn focus,  zó wilde ik ook zingen." Na de havo volgde ze het Conservatorium in Tilburg, waar Pearl de richting Muziektheater volgde met als hoofdvak Zang. Na haar opleiding deed ze ervaring op in grote musicals als Hairspray en Legally Blonde.

De rest is bekend: Pearl deed mee aan het eerste seizoen (2010) van The Voice Of Holland, als protegé van Nick & Simon. Ze wist nét de titel niet te halen, al was het zeker geen schande om het af te leggen tegen fenomeen Ben Saunders. Toch bracht de bekendheid die Pearl overhield aan het programma haar ver. Ze won het programma Van Popster Tot Operaster en in het televisieprogramma Mattheüs Masterclass zong ze vervolgens de prachtige aria Erbarme Dich. Tussendoor was er plaats voor een Nederlandstalig duet met Wolter Kroes, Breken Van De Lijn, en een deelname aan het Nationaal Songfestival waar ze tweede werd. Als speciale gast van Nick & Simon stond ze tijdens hun Symphonica In Rosso-concerten in Arnhem vier avonden voor een uitverkocht GelreDome.

Haar droom van een bestaan als professioneel muzikant was al uitgekomen. Nu wordt het laatste gat daarin opgevuld met het album 'The Time Is Now'. "Dit was het enige wat nog ontbrak: een eigen album. Een project waar ik naartoe heb gewerkt en wat voelt als bekroning van al mijn muzikale ervaringen. “Ik ben trots op mijn album, en dat voelt goed. Dit is wat ik mensen wil laten horen."

'The Time Is Now' is een titel met een betekenis, vertelt Pearl. "Ik heb de tijd genomen om mezelf te ontwikkelen en mijn stijl te ontdekken. Waardoor ik nu met volle overtuiging kan zeggen: dit album ben ik." Directe aanleiding voor de combinatie van pop en klassiek was de televisieshow Van Popster Tot Operaster. Als kandidaat daarin ontdekte Pearl dat het klassieke repertoire haar ook lag. Zó goed zelfs, dat ze het programma glansrijk won. Samen met platenmaatschappij CNR ontstond vervolgens het idee ook die kant van haar zangtalent op haar debuut te belichten. Hoewel de stijlen op 'The Time Is Now' een combinatie vormen van pop en klassiek, heeft het album toch een duidelijke eenheid. Niet in het minst door het orkestgeluid dat op alle tracks terugkomt. "Ik hou van diversiteit", verklaart de zangeres. "Pop met klassieke elementen, aria's, soms een beetje gospel en zowel Engelstalige teksten als Franse en Spaanse. Maar dat orkestrale, dat is mijn rode draad. Dát is Pearl."

Juist daarom werkte ze op haar debuut samen met producer Tom Bakker, bekend van zijn (strijkers)arrangementen voor onder meer Marco Borsato en Glennis Grace, alsmede Diana Ross en Lionel Richie voor Symphonica In Rosso. Opnamen voor 'The Time Is Now' maakten ze in de beroemde Galaxy Studios in België met producer Tom Bakker. Dat de combinatie werkte, bewijst een juweel als Clocks van Coldplay, waarvan Pearl haar eigen versie maakte. "Het is zo'n nummer waarbij ik meteen hoorde wat ik er zelf van kon maken. Tom begreep me gelijk, en 'vertaalde' het precies zoals ik had bedoeld." Andere eigen favorieten zijn de gospel My Jesus I Love Thee, een traditional waar haar opa van hield, en Oh Love (Habanera), wat het album een vrolijke noot geeft. Naast de covers die Pearl in een eigen jasje stak, bevat het album ook nieuwe songs waarvan ze er twee zelf schreef: Bitter Sweet Goodbye en Breathe. Met het Spaanse Hijo De La Luna, het duet Vivo Per Lei met Nick Schilder en de klassieke stukken Lacrimosa en Mon Coeur toont de zangeres haar veelzijdigheid en muzikale talent.

Pearl Jozefzoon heeft de volgende boekingsmogelijkheden:
- Standaard tape act
- Optreden met pianist
- Gastoptredens
- Huwelijksceremonies
- Optredens samen met fanfares en orkesten
Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: B-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
  • Vison Of Love
  • Breken van de lijn
  • You must really love me
  • Mesmerized
  • The Time Is Now
  • Vivo per lei
  • We Can Overcome
  • Crazy
  • Tijd
Video
Video

Aanvraag indienen voor Pearl Jozefzoon

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Pearl Jozefzoon

Geef Uw Beoordeling - Pearl Jozefzoon


Recensies over Pearl Jozefzoon

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland