O’G3ENE

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
O’G3ENE - 4631.jpg
O'G3NE, de winnaressen van het vijfde seizoen van The Voice Of Holland, bestaande uit de 3 jonge en zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley Vol.
In 2014 besloten ze gezamenlijk mee te doen aan The Voice, voor de inschrijving hadden ze een betekenisvolle naam bedacht. O’ = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden.

In 2007 wonnen zij onder hun eigen namen het Junior Songfestival waarna platencontracten volgden met EMI en Cloud9.
Er werden maar liefst 3 albums en meerdere singles uitgebracht waarvoor vader Rick bijna alle liedjes schreef en waarvan het liedje ’Fout Ventje’ (met ruim 5.000.000 views op YouTube) de grootste hit genoemd mag worden. Zij hadden een eigen theatershow en spraken meerdere hoofdrollen in voor Disney series als Zeke & Luther, Liv & Maddy.

Medio 2013 werd besloten te stoppen met zingen waarmee zij bewust kozen voor een einde van een geweldige carrière in de KidsPop, met de bedoeling ooit terug te komen, maar dan in de volwassen Popmuziek.

Medio 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland, seizoen 5. Omdat dit programma een geweldige springplank is voor talent werd besloten ze om mee te doen onder de gloednieuwe naam O’G3NE. Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches, ze kozen weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de best bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer 'I see Fire' van Ed Sheeran waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer "Change will come" van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandde eveneens op de eerste plaats van iTunes.

O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer één in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1- hit.
Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek en wonnen daarmee The Voice Of Holland 2014.
Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 3 personen
Techniek/Geluid: B-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
  • The Story of my Life
  • Change Will Come
  • Emotions
  • Buttons
Video
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor O’G3ENE

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - O’G3ENE

Geef Uw Beoordeling - O’G3ENE


Recensies over O’G3ENE

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland