Charly Luske

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Charly Luske - 3956.jpg
Multitalent Charly Luske was vanaf het begin de populairste artiest van de tweede editie van The Voice of Holland.

Charly Luske komt uit een muzikaal gezin en begon eerder met zingen dan met praten. Hij acteerde in de televisiefilm 'De Tijdmeester' toen hij 11 jaar was. Maar uiteindelijk was het zijn vader die hem stimuleerde om klassieke zangles te volgen. Als Charly zeventien is, leest zijn moeder in de krant een advertentie van een modellenbureau. Ze zoeken jongens voor een nieuwe groep. Ze schijft hem in en hij komt door de audities. Ineens wordt hij de leadzanger van de boyband 'Velvet'. In 2001 wordt Charly de leadzanger van 'Boyband' waarmee o.a. de single 'Driving me Crazy' uitgebracht wordt. Deze band ontstond als spin-off van de gelijknamige musical 'Boyband', waarin hij de hoofdrol van Sean vertolkte.

Na Boyband volgden er meerdere musicals. Vanaf 2002 speelt Charly in diverse producties, waaronder 'Turks Fruit' en 'The Wiz'. In 2003 krijgt hij met Tanja zijn eerste zoon, Billy. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical 'We Will Rock You'. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland. Charly trouwt met Tanja en komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker 'Op Hoop Van Zegen' en de 'Full Monty' en uiteindelijk ook hier in Nederland in 'We Will Rock You'. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in 'Zoop', 'Meiden van De Wit' en 'Costa' en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. 'Het Beste Idee van Nederland' en 'De Leukste Thuisvideo's'. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op.

Hoewel hij zijn musicalrollen heel duidelijk op muziek had geselecteerd begon het toch steeds meer te jeuken om weer met allerlei bandjes en in diverse formaties de poppodia te beklimmen. Zijn musical carrière heeft Charly dan ook even op een laag pitje gezet om een gooi te doen naar een carrière in de muziek waar op dit moment zijn belangrijkste focus ligt.

Hij was dé favoriet van het tweede seizoen (2011) van The Voice of Holland tot en met de halve finale waardoor hij bekend is geworden bij het grote publiek.

Charly Luske is nu te boeken voor een indrukwekkend tape optreden met gitarist.
Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Tape optreden:
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 3 personen
Techniek/Geluid: A-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen

Live optreden:
Standaard speelduur: 1 x 40 minuten
Bezetting: 6 personen
Techniek/Geluid: A-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
  • She'll take your breath away
  • Have a little faith in me
  • Run to you
  • Signed sealed delivered
  • Nobody’s guy
  • Meant to be
Video
Video

Aanvraag indienen voor Charly Luske

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Charly Luske

Geef Uw Beoordeling - Charly Luske


Recensies over Charly Luske

Op 23 april hebben wij een feestavond gehouden ter ere van ons 50 jarig jubileum. Charly Luske, Kim de Boer en DJ Ludo waren onze artiesten. Het was top. In de aanloop werd er snel en duidelijk gecommuniceerd. Op de avond zelf zijn we ontzorgd. En de afstemming met de feestlocatie was ook prima in orde. Thumps up dus!!!
Schrijf een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland