Annemieke Schollaardt

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Annemieke Schollaardt - 4828.jpg
Na bijna vijf jaar vissen tellen, alles leren over zonnebrand en plaatjes draaien in de zon, besloot Annemieke vanuit Curaçao weer terug te gaan naar Nederland, met als doel: de Nederlandse Radio! Haar eerste radioprogramma kwam vanuit het ouderlijk huis, met twee platen op repeat en alleen maar sportnieuws vanwege een sportofiele broer.

Op de Antillen kwam ze via stemmen en rare typetjes in commercials en filmpjes terecht bij het toen net beginnende Dolfijn FM. Daarna stroomde ze door naar een middagprogramma bij een andere Curaçaose zender. En dan nu 3FM, waar ze te horen is in ‘Weekend DNA’ en ‘Annemieke Hier’.

Het begon op maandagochtend, heel vroeg van 01.00 tot 04.00 uur, later werd het woensdag, wel op dezelfde tijd. De nacht beviel haar wel, tussen de nachtbrakers en de truckers. Sinds januari 2008 deed de droom weer zijn uitkom-ding: ‘Weekend DNA’ werd een feit! Elke zaterdagavond beukt Annemieke samen met Domien Verschuren je weekend goed open! Ze maken samen met jou het begin van je stapavond compleet, zodat je je daarna in het nachtleven (of je bed) kunt storten! Luister vooral: van 20.00 tot 23.00 uur!

Nieuw in 2009 is het programma ‘Annemieke Hier’. Elke zaterdag- en zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur beleeft Annemieke nu ook je weekendOCHTENDEN! Uitslapen? Uitkateren? Sporten of bankhangen? Alles vaart wel bij een goeie dosis muziek!

Sinds 2006 is Annemieke station voice van 3FM. Dat betekent dat je haar hoort in alle jingles, promo’s, en andere vormgeving van 3FM. De mannelijke station voice is Eric Corton, wiens programma ‘3Voor12 Radio’ ze overneemt als hij er niet is.

In 2007 won Annemieke de Radiobitch Award voor aanstormend talent. Ze werd in hetzelfde jaar genomineerd voor een Marconi Award in dezelfde categorie. In 2008 werd ze genomineerd voor een Radiobitch Award in de categorie Beste DJ, en ontving ze een nominatie voor een Marconi Award en de Zilveren Radioster.
Prijsindicatie: ★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: op aanvraag
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: N.v.t. (Uitleg)
Licht(show): N.v.t.
Categorieën

Aanvraag indienen voor Annemieke Schollaardt

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Annemieke Schollaardt

Geef Uw Beoordeling - Annemieke Schollaardt


Recensies over Annemieke Schollaardt

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland