VanVelzen

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
VanVelzen - 4518.jpg
Na het uitkomen van z'n debuutsingle 'Baby Get Higher' eind 2006, wint VanVelzen de 3FM Award voor 'Beste Nieuwkomer'. En daar blijft het niet bij...

Nederland leert hem kennen als enthousiast improviserende pianist in De Wereld Draait Door. En wanneer zijn debuutalbum 'Unwind' uit het niets op 1 binnenkomt en de singles 'Burn' en 'Deep' beide Alarmschijf worden, bewijst VanVelzen beslist géén eendagsvlieg te zijn. In de zomer van 2007 speelt hij met zijn band op alle grote festivals van Nederland. Zijn enthousiaste en interactieve live presentatie wordt beloond met een 3FM Award voor 'Beste Live Act'.

Op verzoek van Monique van der Ven schrijft VanVelzen samen met John Ewbank de soundtrack voor de film Zomerhitte. 'When Summer Ends' is het resultaat en wordt één van zijn grootste hits. Het staat op het gouden dubbelalbum 'Take Me In & Hear Me Out', dat in 2009 verschijnt. Van dat album wordt de single 'Love Song' een enorme airplayhit, 'Take Me In' Alarmschijf en wordt de song 'Broken Tonight' zelfs wereldwijd uitgebracht in de remix van DJ Armin van Buuren. 

Het succes van VanVelzen blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. In Duitsland tourt hij samen met 'Reamonn' en ook in België is de zanger/pianist een graag geziene gast. Mede dankzij zijn rol als gedreven en oprechte coach in de televisie hit 'The Voice of Holland' groeit VanVelzen uit tot een van de meest populaire artiesten van ons land.

Die populariteit bewijst zich eens te meer wanneer hij in 2010 en 2011 zijn tour langs 34 theaters in een mum van tijd uitverkoopt. Van 'Het nieuwe Luxor Rotterdam' tot 'Koninklijk Theater Carré' laat VanVelzen zien dat hij naast een begenadigd zanger een onderhoudende gastheer is, die op ontwapenende wijze de verhalen achter zijn liedjes vertelt.

VanVelzen's derde album, 'The Rush of Life' komt uit in 2012. De twaalf songs, zijn meest persoonlijke ooit, hebben allemaal een ander geluid. Van beat tot ballade, VanVelzen vertelt in de nummers over zijn bijzondere leven als artiest. Over het album zelf Twittert hij: 'Het beste album wat ik tot nu toe heb gemaakt.' Ook met deze plaat gaan VanVelzen en band het theater in. Tot en met april 2013 hoor en zie je 'The Rush of Life' in z'n meest intieme en vermakelijke vorm in de Nederlandse theaters.

Of het nu is op festivalpodia, in het theater of op televisie: VanVelzen weet mensen te raken. Zelf zegt hij: 'Live kom ik het best tot mijn recht, ik ben bedoeld om op het podium te staan!' 
Prijsindicatie: ★★★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 60 minuten
Bezetting: VanVelzen inclusief band
Techniek/Geluid: M-set inbegrepen (Uitleg)
Licht(show):Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder Andere:
  • Baby Get Higher
  • Burn
  • Deep
  • When Summer Ends
  • On My Way
  • Love Song
  • Other Side Of Me
  • The Rush Of Life
  • Sing Sing Sing
Video
Video

Aanvraag indienen voor VanVelzen

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - VanVelzen

Geef Uw Beoordeling - VanVelzen


Recensies over VanVelzen

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland