Andre Hazes Jr.

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Andre Hazes Jr. - 5176.jpg
André Hazes Jr. (21) nam in 2007 voor het album ‘Samen met Dré’ postuum een duet op met zijn vader: ‘Bedankt Mijn Vriend’. Drie weken lang voerde vader en zoon Hazes de hitlijsten aan. Voor André Jr. was dit bijna niet te geloven: “Ik ben 13 jaar en ik heb nu al (samen met mijn vader) een nr. 1 hit!, zei hij daarover. André Jr. kwam er hierdoor achter dat hij zingen zijn grote passie is.

Dat André jr. veelzijdig is, heeft hij al laten zien. Hij schaatste voor het ‘Nelson Mandela Kinderfonds’ en was hij o.a. in 2008 als Frank te zien en te horen in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het (met de gouden Griffel bekroonde) boek van Thea Beckman. In 2009 speelde hij de rol van Bram Barends in de soapserie ‘Onderweg naar Morgen’. Voor Sterren.nl presenteerde André jr. in 2010 wekenlang het programma ‘Hazes Jr. Uit z’n Bol’.

In 2010 kwam zijn eerste album ‘Van jou, voor jou’ uit. Hierop zingt André jr. verschillende liedjes van zijn vader en deed dat samen met zijn zus Roxeanne. Naast solostukken staan er ook duetten met zijn zus op. Dit album werd een groot succes in zowel Nederland als België. In België mochten Roxeanne en André jr. voor dit album een gouden plaat in ontvangst nemen.

Een tweede album volgt in 2012. ‘Samen solo’ was voor nu het laatste album dat André jr. samen met zijn zus Roxeanne opnam. Samen solo zegt het eigenlijk al: zij zullen met hun carrières allebei hun eigen weg inslaan. Nog steeds treden Roxeanne en André jr. regelmatig samen op en blijven dat voorlopig ook doen. De reden waarom zij voorlopig samen geen albums meer zullen opnemen is dat André jr. en Roxeanne naast broer en zus ook beste vrienden van elkaar zijn, maar zij ook verschillende ambities hebben die zij solo gaan uitvoeren.

‘Mijn Beste Vriend’ was de titel van het eerste echt solo-album dat André Hazes jr. in 2014 uitbracht. Een album vol vertrouwd klinkende en openhartige liedjes, persoonlijke teksten en natuurlijk hits van zijn vader.

André jr. was als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen‘: De zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent.

In 2014 ging André jr. voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’ mee naar Ibiza. Het werd een onvergetelijke muzikale reis. Met zijn vertolking van het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ was een nummer 1-hit een feit.

Tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten vervullen André jr. samen met Roxeanne een belangrijke rol. In 2016 zullen (onder begeleiding van de grote band van Eric van Tijn) voor de vierde keer een keur aan Nederlandse artiesten optreden met de grootste Hazes-hits in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: In overleg (Uitleg)
Licht(show): In overleg
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
  • Bedankt mijn vriend
  • Soms doet 't zo'n pijn
  • Koningslied
  • Een laatste Kans
  • Ik leef mijn eigen leven
  • Kerstmis vier je samen
  • Leef
  • Niet voor lief
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor Andre Hazes Jr.

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Andre Hazes Jr.

Geef Uw Beoordeling - Andre Hazes Jr.


Recensies over Andre Hazes Jr.

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland