3JS

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
3JS - 4824.jpg
De glitter en glamour van Volendam kennen we allemaal. Maar die andere kant is er natuurlijk ook. Want soms gaan liefdes stuk en eindigen dromen in desillusies. Juist over die kant van het leven zingt 3JS. Dromers en dwazen zijn het: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Dromers van een betere wereld, dwazen die hun idealen nastreven. En of het nou gaat om de liefde of om erkenning voor hun muziek, ze gaan er helemaal voor. Want, zoals ze het zelf zeggen, ze geloven in het leven.

En met succes! Inmiddels heeft 3JS gouden platen aan de muur en kan ze bogen op talloze platgespeelde feesttenten en een succesvolle theatertournee. Waarbij telkens weer opvalt dat de fans komen uit alle lagen van de bevolking: jong, oud, man, vrouw, arm, rijk, bankstel of alternatief. Hoe dat kan? De verklaring is simpel: 3JS is echt!

Inderdaad, zo’n bandnaam verzin je niet. Zoiets ontstaat als drie door de wol geverfde lokale muzikanten een keer voor de lol een optreden doen in de dorpskroeg. De liedjes, Nederlandstalige pop met een flinke scheut Ierse folk, slaan in als een bom. En voordat iemand een bandnaam heeft kunnen verzinnen, is 3JS al een begrip. Het debuutalbum Watermensen wordt goud, het trio (met Jaap de Witte) krijgt een Zilveren Harp, zegeviert bij de Vrienden Van Amstel Live, ziet het tweede album Kamers Van M’n Hart uitgeroepen worden tot Nederpopklassieker en staan de 3JS op het songfestival. Ondertussen scoren ze nog steeds de ene hit na de andere.

Jaap de Witte besluit in 2013 om de band, wegens zijn gezondheid, te verlaten. Een betere vervanger, als zijn zoon Jan de Witte kon niet worden voorgesteld. Met een nieuw album ‘Dichter bij de horizon’ en verschillende nieuwe hits zijn de 3JS frisser en beter dan ooit.

Prijsindicatie: ★★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 3 personen
Techniek/Geluid: Incl. B-set (Uitleg)
Categorieën
Repertoire
Onder andere:
  • Watermensen
  • Hou Van Mij
  • Geloven In Het Leven
  • Til Me Op
  • Wat Is Dromen
  • Je Vecht Nooit Alleen
  • Voor Eens En Altijd
  • De Stroom
Video
Video

Aanvraag indienen voor 3JS

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - 3JS

Geef Uw Beoordeling - 3JS


Recensies over 3JS

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland