Karin bloemen

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Karin bloemen - 4728.jpg
Karin Bloemen studeerde in 1984 af aan de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. In 1983 ontving ze de Pisuisseprijs, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan de leerling met de beste theaterprestatie.

Als zangeres en actrice is Karin bekend geworden door opmerkelijke rollen in musicals, zoals 'De zoon van Louis Davids', 'Had je me maar' en 'Mimi crimi', etc. In '89 was de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow; Bosje Bloemen was de eerste in een zeer succesvolle reeks van grote personality-shows. Karin speelde dat jaar tevens een hoofdrol in de musical 'Move'. In '91 ging haar tweede eigen theatershow 'Karin in Concert' in première. Wegens enorm succes werd deze show in het seizoen '92-93 geprolongeerd. Daarna nam Karin deel aan het 'Purper-gala' en speelde de hoofdrol in een korte televisiefilm genaamd 'La Bloemen’ s Limo'.

November '93 ging haar derde theatershow 'La Bloemen' in première, met wederom unaniem zeer lovende kritieken. Ook deze show werd een tweede seizoen geprolongeerd. Karin speelde in de zomermaanden van '95 'La Bloemen in Concert'.

In september van het jaar ‘95 stond Karin met haar La Bloemen Band en Backing Vocals twee maal voor een bomvol Paradiso.

Begin '96 maakte ze een twaalftal primetime zaterdagavond-shows op televisie genaamd 'Een wapen van bloemen', voorafgegaan door een sprankelende kerstshow: 'Kerst à la Bloemen'. Begin '97 maakte ze wederom 8 nieuwe primetime televisieshows op de zaterdagavond, onder de naam 'Karin'. In '97 ontving ze de Annie M.G. Schmidt-Prijs voor het lied 'Geen Kind Meer'. Verder gaf Karin in mei '97 samen met Ronald Kool een 6-tal intieme late-night-voorstellingen in de Kleine Komedie, titel 'Six Late nights'. In februari 2002 was ze te zoem in het theater met de show 'De diva en de divan' met pianist Cor Bakker. In 2002 werd ook een nieuwe traditie geboren, een kerstshow rond Karin met een aantal gasten, speciaal gemaakt voor de december maand, ‘Het Grote Nieuwe De La Bloemen Kerstbal’. In 2004 werd het programma Ook Dat Nog gemaakt voor de KRO televisie met Karin in het panel. In december werd de reprise van de eerste kerstshow gespeeld in theaters door het hele land, nu onder de naam ‘La Bloemen’s Licht-In-Donkere-Dagen Kerstbal’.

2005 was een druk jaar met een serie Cross Over concerten met de violistes Liza Ferschtman en Janine Jansen, de release van haar nieuwe CD 'Weet Je Nog', 2 benefiet concerten voor de Stichting Vrienden van de Thuiszorg in Ahoy’ en een nieuwe Kerstshow.

In 2006 schreef Karin een voetbalboek genaamd ‘Nooit Meer Buitenspel’. In september kwam haar CD ‘Bloemen zingt/sings Streisand’ uit. In oktober en november speelde ze een aantal kleine ‘late night’ optredens met Cor Bakker samen, ‘Beter Laat’. In december van 2006 werd de reprise gespeeld van ‘La Bloemen’s Kerstshow 2005’. In het voorjaar van 2007 maakte Karin deel uit van de cast van het toneelstuk ‘Steel Magnolia’s. Eind september bracht ze een nieuwe CD uit; genaamd ‘Muse’. Begin 2008 begonnen de repetities voor de nieuwe theatervoorstelling ‘Overgang’ welke op 21 mei 2008 in première ging.

In oktober 2008 vierde ze haar 25-jarig jubileum met de Jubileumshow in Koninklijk Theater Carré welke op oudejaarsavond bij de VARA werd uitgezonden. Tegelijkertijd verscheen een zevendelige dvd-box met haar complete oeuvre. In januari 2009 bracht Karin een serie concerten samen met het klassieke orkest Amsterdam Sinfonietta en begon daarna met de reprise van Overgang.

Informeer naar de mogelijkheden van de verschillende optredens van Karin Bloemen.
Prijsindicatie: ★★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 30 minuten
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: A-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
• Het dorp
• Als je iets kan doen
• Wereldwijd orkest
• La Boemen
• La on tour
• Kameleon
• Het zou toch moeten bestaan
• Weetje nog?
• Bloemen zingt
• Muse
• Verstreken verzen
• Licht
• Had je me maar
• Mimi crimi
Video

Aanvraag indienen voor Karin bloemen

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Karin bloemen

Geef Uw Beoordeling - Karin bloemen


Recensies over Karin bloemen

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland