The Partysquad

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
The Partysquad - 4688.jpg
In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de Wanted tour voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste DJ op deze tour en Ruben presenteerde de shows. In de uithoeken die de tour aandeed was het publiek nog niet bekend met de muziek die de tour bracht en kwam traag op gang. Ruben pakte dan de mic om de mensen te hypen tijdens de draaisets van Jerry. Zo werd toen spontaan de basis gelegd voor wat later het ijzersterke samenwerkingsverband zou worden. In dat zelfde jaar begonnen ze hun eerste vast club avond in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het in een stroomversnelling gegaan met The Partysquad.

De eerste officiële single release van The Partysquad is de single “Wat Wil Je Doen”, die tevens de titeltrack is van de succesvolle speelfilm Het Schnitzelparadijs.

Begin 2006 wordt de tweede single uitgebracht, getiteld “I'm Sorry”. Deze keer een samenwerking met RMXCRW (DJ Chuckie) en zanger Gio. De video wordt achtereenvolgens BoxBom en Superclip op TMF en bereikt een top 20 positie in de charts.
 
In april 2006 scoort The Partysquad wederom een top 5 hit met de track “Rampeneren”, een samenwerking met Ali B. en Yes-R. Deze single staat maar liefst 15 weken in de charts. Kort daarna volgen nog twee club singles, “Hard2get” ft Gio, Ali B. en Ambush en “Dat is die shit” ft Darryl, Gio, Negativ en Nino.

In oktober 2006 zorgt The Partysquad samen met Extince, Jacqueline Govaert en (Big Boy) Caprice voor de opening, en tevens de anthem, van de TMF Awards 2006. In de weken die volgen ontstaat zo’n enorme vraag naar dit nummer genaamd: “Ben Je Down”, dat TMF samen met The Partysquad besluit de single als ‘download only’ single uit te brengen. Alle opbrengsten van deze singleverkoop gaan naar het goede doel Dance4Life. Op 9 december komt de single op basis van alleen downloads binnen op nummer 4 in de Single Top 100!

In 2007 wordt de laatste single van het album “De Bazen van de Club” gelanceerd: “Non Stop” een samenwerking met Brainpower. Dit nummer is behalve TMF Superclip en de Dixste op FunX, direct een notering in de Tipparade en behaalt uiteindelijk nummer 12 in de Nederlandse Top 40.

Het jaar 2008 vult zich met nieuwe muzikale samenwerkingen voor o.a. de tracks “Stuk” en “Whoop Whoop”. De samenwerking met Afrojack voor de single “Drop Down” wordt een regelrechte hit en de heren zijn druk met de voorbereidingen voor een internationale doorbraak. Voor Dance 4 Life lanceren ze de track ‘what you live for’; een samenwerking met Erykah Badu.

The Partysquad heeft tegen deze tijd inmiddels al meerdere opening acts verzorgd voor grote namen als 50 Cent, Kanye West en The Pussy Cat Dolls.

De hele voortgang wordt abrupt een halt toegeroepen wanneer Jerry in september 2008 betrokken raakt bij een ernstig auto-ongeluk op het Spaanse eiland Ibiza. Vlak na het ongeluk komt de track “Licht van de laser” uit, waarvan de clip enkele dagen voor het ongeluk is geschoten. Dit is de laatste single die officieel gereleased wordt, het herstel van Jerry is de eerste prioriteit voor de jongens.

Begin 2010 is Jerry weer up and going en klaar voor een comeback met Ruben en The Partysquad. Een comeback die The Partysquad opnieuw op de kaart gaat zetten. Een verse sound, nieuwe uitstraling, een nieuw begin. Naast de nieuwe singles “A(msterdamn), “Welkom Terug” en “Lucky Star”, bereiden de jongens weer een zomertour voor en wordt er weer volop geproduceerd. Tijd om weer een beetje lawaai te maken!

De comeback word uiteindelijk een groot succes. The Partysquad staat weer op de kaart met hits als: “Helemaal naar de Klote”, “PantsDown” en “Welkom Terug”.

Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 90 minuten
Bezetting: 2 personen
Techniek/Geluid: Op aanvraag (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder Andere:
  • Wat Wil Je Doen
  • Helemaal Naar De Klote
  • Welkom Terug
  • PantsDown
  • Rampeneren
  • Ik Ga Hard
  • Drop Down
Video
Video
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor The Partysquad

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - The Partysquad

Geef Uw Beoordeling - The Partysquad


Recensies over The Partysquad

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland