Paul Rabbering

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Paul Rabbering - 4685.jpg
Radio begon bij Paul met het uitknippen van afbeeldingen van stereotorens. Uren kon hij dromen van een eigen dubbel cassettedeck. Paul erfde op zijn 13de van zijn oma de radio waar hij al jaren van droomde. Met pickup, radio en... het dubbel cassettedeck! De pa van Paul had op zolder nog een oude FM zender staan. Die gebruikte hij als babyfoon, maar Paul gaf graag meer inhoud aan de zending. Het apparaat had een bereik van niet meer dan 300 meter. Dat was genoeg om tijdens de eerste uitzending de buurman's favoriete radioprogramma te verstoren. De piraterij was daarmee snel over. Maar Paul's radiocarrière begon pas...

Gevolg van deze affaire was dat Paul eind 1992 op aanraden van pa contact op nam met de lokale omroep in de buurt: Radio Noordoostpolder. Sinds die dag werd dat Paul's nieuwe thuis. Dag en nacht bracht hij er door, presenteerde vier programma's in één weekend en zijn carrière zat alleen maar in de lift. Todat.. Paul op zoek gaat naar de radiogrens… en 'm vindt. Hij maakt zich onsterfelijk als remixer. De KUT-mix over de Emmeloordse braderie levert hem een schorsing op van zes maanden.

Vanaf het begin heeft hij demo's gestuurd naar zo'n beetje alle radiostations in Nederland. In november 2000 komt dan het langverwachte telefoontje: Paul komt terecht bij BNN. Eerst als vormgever, maar BNN geeft Paul ook de kans stage te lopen voor zijn opleiding journalistiek en krijgt hij de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot DJ.

In 2003 volgt een nachtprogramma op 3FM. In dat zelfde jaar al krijgt Paul een vaste plek: Top of the Pops (de radioshow) op zondagmiddag. In de zomer van 2004 stapt hij over naar de KRO om dagelijks zijn programma RabRadio te gaan maken op 3FM. RabRadio loopt nu al enkele jaren met succesvolle items als het Popduel en de dagelijkse uit-je-dip-tip om half 4.

Paul Rabbering is ook te boeken als een happy hardcore act van 90 minuten. Dat betekend anderhalf uur hakkûhhh en gabberen op de beste en meest foute happy hardcore platen uit de jaren 90. De hit op ieder nineties feest! Niet bekend met Paul Rabbering zijn happy hardcore? Luister dan eens naar "woensdag - hakkuhdag" op 3FM.

Prijsindicatie: ★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 120 minuten
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: Incl. A-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
  • Top 40
  • 90's

Aanvraag indienen voor Paul Rabbering

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Paul Rabbering

Geef Uw Beoordeling - Paul Rabbering


Recensies over Paul Rabbering

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland