Menno Barreveld

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Menno Barreveld - 4679.jpg
Op 16 april 1976 wordt Menno Barreveld geboren. Met een jongere en een oudere zus groeit hij op in Krimpen aan den IJssel. De liefde voor de radio begint al vroeg en op zijn dertiende is hij voor het eerst te horen bij de lokale radio van Krimpen aan de IJssel in het jongerenmagazine Lokaal Kabaal. In de tussentijd haalt Menno zijn MBO-diploma Commerciële Dienstverlening en komt terecht bij Radio Capelle en Radio Vrolek. Bij dit laatste station wordt hij weggestuurd door de programmaleider vanwege het imiteren van een collega. Menno maakt de overstap naar stadsradio Rotterdam waar hij het programma Menno in de middag en Campus presenteert. Tegelijkertijd is hij ook op stadsradio Den Haag te horen.

Op 1 april 2000 begint Menno bij Veronica FM waar hij drie nachten van 00.00-04.00 uur te horen is en daarnaast in het weekend de hotline presenteert. Al snel is Menno de vaste invaller en op verschillende tijden op de dag te horen. Na een jaar verhuist hij mee naar Yorin FM waar hij iedere werkdag van 10.00 uur tot 13.00 uur Menno at Work presenteert. Op 2 augustus 2004 maakt Menno de overstap naar Noordzee 100.7 FM waar hij eerst te horen is van 10.00 uur tot 12.00 uur en vervolgens van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Als Menno gevraagd wordt bij de start van Q-music de middag van 16.00 tot 19.00 uur te presenteren hoeft hij niet lang na te denken. Hij kent het station al vanuit België en kan zich goed vinden in het format en het gevoel dat Q-music wil uitstralen. Vanaf maart 2008 is Menno iedere werkdag tussen 18.00 uur en 20.00 uur te horen. Ook is Menno in het land te vinden waar hij op diverse feesten en The Party draait.

Leukste Q-moment: Menno's Valentijns Tour, een uitzending vanuit een rijdende bus, met winnaars en een live optreden van VanVelzen.

Inspiratiebron: Edwin Evers om zijn gezelligheid, Jeroen van Inkel omdat hij de koning van de timing is, Wessel van Diepen om zijn geweldige stem en Ruud de Wild door zijn chaos.
Prijsindicatie: ★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 2 uur
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: Niet inbegrepen (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
  • Top 40
  • Dance
  • House
Video

Aanvraag indienen voor Menno Barreveld

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Menno Barreveld

Geef Uw Beoordeling - Menno Barreveld


Recensies over Menno Barreveld

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland