DJ Jose

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
DJ Jose - 3930.jpg
Met hits als "Wrong=Right" (1998) en "House of Justice" (1999) maakte het grote publiek kennis met Jos Klaster allias DJ JOSE. de hits bezorgde de energieke DJ wereldwijd status. DJ JOSE wist van jongs af aan dat muziek zijn passie was. Op een zeker moment ontdekt hij door de platen "Relax" van Frankie Goes To Hollywood en "High Energy" van Evelyn Thomas de betekenis van het mixen. Op veertienjarige leeftijd begint hij onder zijn eigen naam met draaien op zijn eigen school in Steenwijk.

Dit vervolgde hij in een residentie bij de toen nog druk bezochte Bar Dancing "Chez Jean" in Steenwijk, als snel kregen ook andere clubs lucht van zijn kunsten en nog geen jaar later draaide hij in de gehele regio bij o.a. "Locomotion" Steenwijk en "Lord Nelson" in Meppel. Vervolgens kwam Jos terecht bij de lokale Omroep Steenwijk, waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde. Op 24 jarige leeftijd werd hij door de bedrijfsleider van Musichall X-Ray opgegeven voor een mixwedstrijd van Dance Update, georganiseerd door Alex van Oosterom. Aangezien Jos Klaster geen bijzondere DJ naam was, doopte deze bedrijfsleider ‘m om in: "DJ JOSE".

Met het draaien in diverse discotheken en drive-inshows groeide de naam DJ JOSE en werd hij een bekende DJ in het clubcircuit. In 1996 was DJ JOSE de A&R en productmanager van platenmaatschappij Ala Bianca BLX en Media Records BLX. Door zijn grote succes als DJ stopte hij in 2001 met Ala Bianca en ging verder als fulltime DJ.

Op dit moment heeft DJ JOSE in bijna iedere Nederlandse club gedraaid en was zeer succesvol in plaatsen als Alanya (Turkije), Albanië, Oslo (Noorwegen), Gran Canaria, Lloret de Mar, Blanes, Salou (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, Curaçao, Aruba, St. Maarten en het subtropische eiland Bermuda. Verder is DJ JOSE ook een bekend gezicht op de grote evenementen als: Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy. Ook is hij regelmatig te vinden in clubs als: Vak Zuid, Opium en de Xtralarge feesten in Kingdom te Amsterdam.

Op producerend vlak liet DJ JOSE met diverse hits van zich horen na "Wrong=Right" (1998), "House of Justice" (1999) volgden de singles "II Symbols" (2001) en "Access" (2001) en in 2003 : "Hecitate" wat ook in Engeland, Oostenrijk en Duitsland een grote hit was. De opvolger liet even op zich wachten maar twee jaar later stond "Stepping in To The Beat" (2005) in de hitlijsten van Engeland, Frankrijk, Spanje en Portugal. De meeste van deze platen werden in samenwerking met collega DJ/Producer G-spott (Richard Durant) geproduceerd.

In 2006 komt DJ JOSE met zijn single "Dedication" een samenwerking tussen DJ JOSE en DJ/Producer John Marks, de plaat gaat wederom in het buitenland helemaal "los"maar Nederland blijft achter. Met "Turn The Lights Off" laat DJ JOSE zien dat hij ook nog steeds dikke hits in eigen land kan scoren, voorjaar 2007 stijgt de single naar de hoogste regionen in de Nederlandse Top 40, maar ook in de rest van Europa komt de plaat in de alle dancecharts voor. De opvolger Physical Attraction is december 2007 een feit, met wederom een top40 notering staat deze plaat momenteel nog in menig playlist.

In 2008 zit de enthousiaste DJ 25 jaar in het vak en laat dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Met zijn DJ JOSE Hooked on Music tour is DJ JOSE door heel europa te vinden. Begin 2009 komt wederom een dancehit van de DJ uit : "Like That" en met deze single is hij die zomer terug te vinden op het spaanse Mallorca en doet optredens in Polen, Albanie en Rusland.


Prijsindicatie: ★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 120 minuten
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: Niet inbegrepen (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder Andere:
  • Wrong=Right
  • House of Justice
  • Dedication
  • Turn the light off
  • Like That
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor DJ Jose

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - DJ Jose

Geef Uw Beoordeling - DJ Jose


Recensies over DJ Jose

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland