DJ Cor

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
DJ Cor - 4595.jpg
DJ Cor is al sinds jaren een begrip in horecaland. Waar deze markante verschijning langs komt is het geheid een nacht van feesten en knallen. De stijl van DJ Cor laat zich het best omschrijven als "de DJ Cor stijl". Vaak nagedaan en nog nooit geëvenaard. Deze DJ blijft vernieuwend én trendsettend bezig.

Met deze man haalt u een legende in huis, dé eerste en enige echte Party DJ van NL. Begonnen in de Surprise Bar, Leidseplein in Amsterdam. Daar kwamen alle horeca mensen uit heel NL op maandag naartoe om naar de unieke formule te luisteren en kijken. Door naar het Cooldown Café, Rembrandtplein in Amsterdam. Daar werd het echt elke nacht feest. Nog steeds ongeëvenaard. Hier werd de "horecastandaard" voor feest ontwikkeld.

Hierna de hitsingle: "Hee,Hoo! We gaan beginnen!". Gevolgd door het (ook nu weer) eerste Party Mix Album: "Cooldown the ultimate Party mix". Dj Cor presents, Mixed by DJ Cor, deze titels zijn te vinden op tal van mix cd's die menig horeca ondernemer regelmatig in zijn zaak draait. De albums variëren van inhaken tot jumpen. Alle stijlen beheerst DJ Cor tot in de finesse. Alles helemaal Live! Produceren en remixen voor andere artiesten en DJ's.

Headline DJ op de diverse Go Aprés Ski festivals en tal van andere grote evenementen. Gay Pride botenparade. Koninginnedag Museumplein te Amsterdam, Studentenfeesten, Bevrijdingfestivals, Carnaval en optochten, en zo gaat het maar door en door.

DJ Cor was ook de eerste DJ die als voorprogramma van een groot concert mainstage draaide ; de Andre Hazes Concerten in Olympisch Stadion en Arena te Amsterdam en later met Wolter Kroes in de Heineken Music Hall. Daar heeft DJ Cor overigens meerdere malen met diverse artiesten gestaan... Je kunt wel zeggen dat de enige artiest waar Cor nog niet mee heeft gewerkt Marco Borsato is. Ook in het buitenland zijn de optredens van DJ Cor op zijn minst memorabel te noemen. België, Duitsland, Italië, Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Mallorca, Canarische Eilanden, Antillen, Kreta...

"Ik kom, Zie en Overwin!" Dat is het motto van DJ Cor. Niet als ego, nee, als aanwinst voor een geslaagd feest. Deze man is niet alleen de DJ, hij ziet en hoort, voelt, beleeft én laat het publiek beleven. Horeca Pur Sang...

Prijsindicatie: ★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 120 minuten
Bezetting: 1 persoon
Techniek/Geluid: Niet inbegrepen (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Video
Video

Aanvraag indienen voor DJ Cor

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - DJ Cor

Geef Uw Beoordeling - DJ Cor


Recensies over DJ Cor

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland