Re-Play

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Re-Play - 4843.jpg
Re-Play - 4842.jpg
Re-Play werd in 1990 in Rotterdam opgericht door de drie vrienden Alwin Burke, Henk Waarde en Samuel de Wit. Voor de oprichting van Re-Play hadden deze drie hun debuut gemaakt in Nederland. Ze waren al eerder te zien in de Sounmixshow als ‘The Pasadenas’, waarna ze zelfs twee Engelstalige singles uitbrachten in Duitsland.

Tijdens het luisteren naar de Spaanstalige versies van nummers van Toni Braxton en Boyz II Men kwam de band op het idee om ook in de eigen taal te gaan zingen. Dit werd door het publiek met open armen ontvangen. Na de toetreding van Mark Dakriet in 1995 was een Nederlandstalige R&B sensatie geboren.

In 1996 bracht Re-Play de eerste Nederlandstalige single ‘Ik Denk Aan Jou’ uit, die twee jaar later werd opgevolgd door de Top 40-hit ‘Kijk Om Je Heen’. Niet veel later dat jaar verscheen van het debuutalbum ‘Re-Play’ ook de hitsingle Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou), waarmee de band een top 10-notering in de belangrijkste hitlijst scoorde.
Samen met Gordon nam Re-Play in 1999 de single ‘Never Nooit Meer’ op. ‘Never Nooit Meer’ werd een top 5-notering en daarmee de grootste hit van de groep.
In 2000 tekende Re-Play bij Sony, bij wie het tweede album ‘Schaakmat’ werd uitgebracht. In zowel 2001 als in 2002 won de groep een TMF Award voor de ‘Beste Nederlandse R&B-groep’.
Een nieuwe samenwerking met Gordon resulteerde in het duet-album ‘Gordon & Re-Play’, waarop hits als ‘Zolang’ en ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’ prijken. Ook deze samenwerking werd beloond met een TMF Award in de categorie ‘Beste Nederlandse R&B-groep’.

Nadat Mark Dakriet in 2003 aankondigt te willen werken aan zijn solocarrière, richt Re-Play zich onder andere met een verzamelalbum steeds meer op Suriname, waar het opnieuw successen kent. In 2006 kwam de band met een nieuw album (‘Op Eigen Benen’), en start het een eigen theaterprogramma waarin bekende soul- en Motown nummers ten gehore gebracht worden. ‘De Trip’ is een dusdanig succes, dat er in 2007 zelfs een verzamelalbum met de naam ‘Dancing The Night Away’ verschijnt. Op het album vinden we de beste nummers uit de succesvolle voorstelling.
In 2015 zien we Re-Play in de originele bezetting, Alwin, Henk, Sam & Mark, terug op het podium.

Dat hits niet altijd bepalend zijn voor de invulling van een succesvol optreden wordt door Re-Play bewezen. Hun grootste hits waren over het algemeen ballads, waardoor de indruk zou kunnen ontstaan dat een optreden van Replay misschien wat te romantisch zou zijn. Niets is echter minder waar. Door toevoeging van een aantal voormalige eigen up-tempo hits, gecombineerd met een aantal swingende medley's van wereldtoppers als Kool and the Gang, Four Tops, Tavares, etc. gaat het dak er altijd af.

De ervaring, in de laatste twee jaar opgedaan in hun theaterconcerten, heeft de groep nog allrounder gemaakt. Ze scoorden zelf drie giga-hits, behaalden met hun debuutalbum binnen twee weken de Top 10 en kregen drie keer op rij een TMF Dutch R&B Award. Ze zijn gezegend met fantastische stemmen en weten als geen ander hoe ze op een hitgevoelige manier moderne R&B moeten combineren met Nederlandstalige teksten. Ook dit seizoen is Re-Play te horen en te zien in een groot aantal Nederlandse theaters.

Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur:1x 30 minuten
Bezetting: 4 personen
Techniek/Geluid: A-set (Uitleg)
Licht(show):Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
Onder Andere:
  • Nederlandstalige R&B

  • Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou)
  • Never Nooit Meer
  • Kom Dan Maar Bij Mij
  • Geloof (geef nooit op)
  • Je Bent Terug Van Weggeweest
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor Re-Play

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Re-Play

Geef Uw Beoordeling - Re-Play


Recensies over Re-Play

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland