The Originals

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
The Originals - 4281.jpg
The Originals spelen alles, op verzoek. En daarin is deze band absoluut uniek! De jongens spelen namelijk écht alles en uitsluitend wat het publiek vraagt. The Originals zijn met recht de meest interactieve live-act van Nederland. En dat bewijzen de heren al jaren op oh zoveel podia in binnen- en buitenland. De mannen speelden al in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein met Koninginnedag, Bevrijdingspop Haarlem, Paaspop, Strandfestival ZAND, Live38 XXL, DWDD en Vrienden Van Amstel Live.

Alleen al hun oprechte spelplezier en aanstekelijke enthousiasme zorgen direct voor een glimlach op ieders gezicht. En dan moet het feest nog beginnen...

Op het Originals zaalpodium tussen het publiek staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en voorname rol in de show. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.

Vanaf het podium spat de muzikaliteit het gehoor in. De multi-instrumentalisten laten alle liedjes minstens zo goed klinken als het origineel. Daarnaast brengen ze alles met een gepaste kwinkslag of gevatte grap en verbazen ze hun publiek met bijzondere muzikale acts. En omdat alle vijf de bandleden (kunnen) zingen, kun je rekenen op onnavolgbare vocale hoogstandjes.

The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias Baarda (gitaar, zang) en William van Rutte (drums). De heren hadden eerder al succes met acts als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.

The Originals zijn absoluut de meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals!

The Originals spelen nu ook akoestisch alles op verzoek! Intiem, betaalbaar en superflexibel.
Prijsindicatie: ★★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 3 x 45 minuten
Bezetting: 5 personen
Techniek/Geluid: A-set inbegrepen (Uitleg)
Licht(show): Podiumlicht, LED scherm (5:1)
Categorieën
Repertoire
Alles wat u aanvraagt!
Video
Video

Aanvraag indienen voor The Originals

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - The Originals

Geef Uw Beoordeling - The Originals


Recensies over The Originals

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland