The Euros

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
The Euros - 4766.jpg
Een muzikale sensatie wordt niet gemaakt… Een muzikale sensatie kun je ook niet bedenken…..
Zo'n sensatie is er plotseling!

Vanuit het oosten van het land bestormen drie jonge muzikale toptalenten de Nederlandse podia! Onder de naam The Euros veroverden de drie vrienden binnen de kortste keren alle windstreken van ons land.

The Euros is een band die het vermogen heeft om met hun ongecompliceerde bühne show iedere zaal tot een waar feestparadijs om te toveren. 100% live vanaf het podium super swingende sing-a-longs waarmee jong en oud zich vermaken. Meezingen, meespringen en je helemaal geven tijdens de knallende sets van deze 3, zéér goed uitziende, muzikale toppers. Geen wonder dat deze boys menig meisjeshart zeer snel doen laten kloppen. Hun fanclub bestaat voor het overgrote deel dan ook uit hartstochtelijke vrouwelijke fans. Maar het zijn niet alleen de vrouwelijke fans die de band tot hun favoriet rekenen. Hun fans zijn terug te vinden in alle lagen van de bevolking. The Euros is namelijk, ondanks alle successen, gewoon wél de The Euros vanaf het begin gebleven. Een muzikale eenheid met een witte vleugel, een wit drumstel en een witte muur van gitaarversterkers op het podium en heel veel enthousiasme en entertainment.

In oktober 2008 hebben de mannen hun eerste buitenland avontuur afgerond. Op uitnodiging van de dienst O & O van de Koninklijke Landmacht hebben ze een tour gemaakt langs Kandahar, Kamp Holland en Deh Rawod in Afghanistan. Een onvergetelijke ervaring voor The Euros en hun team. De optredens waren geweldig. Tot aan de dag van vandaag hebben de Euro’s nog steeds contact met diverse militairen die de optredens in Afghanistan meegemaakt hebben.

Een recent hoogtepunt in het bestaan van The Euros was de release van de single “de Horizon”. Het zal niemand verbazen dat dit nummer over een uitgezonden militair gaat. Het nummer is enkele duizenden keren gedownload via de officiële downloadsites en de videoclip, opgenomen en geproduceerd door de mannen van Waterproof Films, is veel te zien bij TMF en TV Oranje.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de 2e single van The Euros.

Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 3 x 45 minuten
Bezetting: 3 personen
Techniek/Geluid: A-set (Uitleg)
Licht(show): niet inbegrepen
Categorieën
Video
Video

Aanvraag indienen voor The Euros

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - The Euros

Geef Uw Beoordeling - The Euros


Recensies over The Euros

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland