De Tunes

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
De Tunes - 4463.jpg
Een cabaretshow op hoog niveau, vol humor en publieksparticipatie!

De Tunes is één van Rotterdams meest succesvolle cabarettrio’s. Bij elke gelegenheid en op elke locatie weten zij ‘in no time’ een intieme theatersfeer te creëren die uniek is om bij te wonen.

De Tunes bespelen hun publiek in een aanstekelijke show vol liedjes met zeer herkenbare thema’s. Daarbij nemen zij vooral zichzelf op de hak met veel mimiek en een niet na te spelen lol in hun werk. De gloedvolle meerstemmige zang wordt door de Tunes zelf begeleid op ouderwets instrumentarium zoals contrabas, ukelele en accordeon.
Het trio biedt een op maat gesneden programma dat zich specifiek richt op bedrijfsevenementen, symposia en congressen. De door de opdrachtgever aangeleverde informatie (per telefoon of e-mail) wordt tijdens hun show al improviserend verwerkt in een ongedwongen dialoog met het publiek, dat op die manier onlosmakelijk bij de voorstelling is betrokken. Op basis van wat er zich tijdens het optreden voordoet, kunnen zij – als ware sneldichters – in een pauzemoment een speciaal en uniek lied of gedicht te voorschijn toveren.

Met de vijfde cd in de maak kan het trio bogen op een schat aan ervaring.
Mede daardoor zijn zij in staat te putten uit hun rijke repertoire en nummers te hernemen die uitstekend van toepassing zijn op het congresthema, de jubilaris, de familie of elk willekeurig onderwerp.
Sinds de opening van het Theater Walhalla op het Rotterdamse Katendrecht zijn zij daar met grote regelmaat te bewonderen, vanaf september 2009 met hun nieuwe show ‘Puur”

De Tunes bestaan uit Emiel Benda (zang, contrabas en mondharmonica), Harry-Jan Bus (zang accordeon, gitaar en ukelele) en Steef Vooren (zang, gitaar, ukelele, lapsteel en cavaquinho).
Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 1 x 40 minuten
Bezetting: 3 personen
Licht/Geluid: Inbegrepen (Uitleg)
Categorieën
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor De Tunes

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - De Tunes

Geef Uw Beoordeling - De Tunes


Recensies over De Tunes

Hallo MEB,

Het feest is achter de rug en het is een geweldig feest geweest! Alles klopte en mijn vader vond het fantastisch!
De muziek viel erg in de smaak bij het publiek. Vooral de Tunes waren een succes. Die Rotterdamse sfeer deed het erg goed. Ik vond ze ook geweldig! En omdat het zo persoonlijk was heb je echt een leuk contact met ze. De DJ was ook erg goed. Hij draaide eigenlijk precies de juiste muziek. Omdat na 12 uur veel mensen weggingen konden we niet meer dansen zoals ik dat gepland had. Maar we hebben dit wat later met een klein groepje gedaan. Even heerlijk uit je dak gaan! De Pianoman was ook leuk maar het publiek was nog niet in de stemming om echt mee te doen. Het was nu iets meer achtergrondmuziek, maar ook prima. Dat heb ik hem ook gezegd. Je weet toch nooit hoe het loopt.
Bedankt voor de organisatie, het zal een memorabele avond worden.
En als we weer een feestje hebben weten we jullie te vinden.

Ook namens mijn broer en zus, de hartelijke groeten
Inge
Schrijf een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland