De Coronas

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
De Coronas - 4258.jpg
De Coronas zijn het perfecte recept om uw gasten een unieke ervaring te laten beleven. Uw event is verzekerd van slagen met deze veelzijdige band. Deze artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van De Coronas.

In Nederland zijn De Coronas een instituut met meer dan 2.000 optredens op hun naam waaronder hoogtepunten als Pinkpop, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

Welke band speelt 5.000 nummers…
In een eigen decor en heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash-ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, De Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van De Coronas is uniek. Wilt u meeslepende muziek, lekker meeblèren op karaoke of gewoon lekker meedansen, niets is te gek.

De telefoonmachine is het kloppend hart van De Coronas-show
en is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert.
Met de telefoon beschikbaar voor iedereen is het bijna onvermijdelijk dat ook de grote sterren hun muzikale vinger in de pap willen hebben. Zo is Ozzy een graag geziene gast als de benodigde portie rock nodig is. En president Obama is ook vaak van de partij om verzekerd te zijn van voldoende soul.

Just pick up the phone!
Want jij bepaalt wat De Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoonmachine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. Laat je dan door De Coronas verassen, want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl! Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.
Prijsindicatie: ★★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 3 x 60 minuten
Bezetting: 6 personen
Techniek/Geluid: A-set (Uitleg)
Licht(show): Basislicht inbegrepen
Categorieën
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor De Coronas

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - De Coronas

Geef Uw Beoordeling - De Coronas


Recensies over De Coronas

prima optreden gehad, de interactie was echt top van de Coronas en alle afspraken werden zonder probleem doorgesproken en verder uitgevoerd. dank jullie wel!
We hebben een fantastische avond beleefd. Iedereen was het er unaniem over eens, de Corona’s moeten volgend jaar terugkomen!
Kwaliteit optreden was perfect. Wij hebben echter nagelaten om eerst muziekbureau te charteren en daarna pas de band. De band kon inpluggen achteraf en dat heeft ons geld gekost helaas. Optreden was perfect.
Schrijf een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland