Broadway

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Broadway - 4933.jpg
Broadway, wie wel eens op Broadway is geweest ziet direct de gelijkenissen. Met klasse, glamour sfeer en verassend entertainment weet deze band uw feest een muzikale boost met de geven.

Elke keer weer zoekt deze band iets verrassends, dit maakt de band onderscheidend om te zien en horen. Broadway is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk evenement, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsevent tot de  feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway heeft in haar lange bestaan bijna alle podia van Nederland wel eens bezocht. En toch heeft deze meester-coverband nog steeds voor ieder optreden de "drive" om een show neer te zetten waar je 'U' tegen zegt. En elke keer weer met een groot enthousiasme!

Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofd act op ' De Meerpaaldagen' in Dronten. Met name het optreden van 2011 was van ongekende klasse. Met zangeres Eefje Polman en zanger Frank Gaertner aan "het front" bezorgde de band het 12.000 koppige publiek veel "kippenvel momenten".  De reacties na afloop van zowel het publiek als de pers waren alom lovend: “Hoog muzikaal niveau” was een veelgehoorde uitspraak.

Broadway is een ideale band om mee samen te werken. Ongecompliceerde gasten zonder allerlei fratsen, gewoon en zeer gedegen, flexibel en altijd optimaal presterend. Bovendien mag Broadway met gepaste trots zeggen dat ze beschikken over een van de mooiste en meest spraakmakende zangeressen uit het entertainment-circuit. 

Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Dat laten ze graag altijd en overal zien, maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen!
Prijsindicatie: ★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: Op aanvraag
Bezetting: 6 personen
Techniek/Geluid: incl. M/B-set (Uitleg)
Licht(show): Niet inbegrepen
Categorieën
Repertoire
  • Pop
  • Nederlandstalig
Video

Aanvraag indienen voor Broadway

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Broadway

Geef Uw Beoordeling - Broadway


Recensies over Broadway

Schrijf als eerste een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland