Beethoven

Prijsindicatie

€ 0 - 500
€ 500 - 1.000
€ 1.000 - 1.500
€ 1.500 - 2.500
€ 2.500 - 5.000
€ 5.000 - 10.000
€ 10.000 of meer
Beethoven - 4991.jpg
Beethoven - 4992.jpg

Beethoven, ontstaan in het jaar 1998, is de topband van Nederland. Voor optredens op public events tot besloten business events; Beethoven maakt er een feest van. Al jaren is Beethoven de topformaties van Nederland en daarbuiten. Een ongeëvenaarde totaalervaring van muziek en show, met een geweldige volledig witte podiumopstelling die je bij geen andere coverband zult vinden! Een enorme LED-wall, LED trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een fantastische muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek!

Uniek voor Beethoven is het gebruik van eigen films op de LED-wall en het gebruik van video-mapping. Een technologie waarbij de band in een 3D-landschap komt te staan en zo één wordt met de achtergrond. Het is een zeer creatief en technisch proces, waar ze vol overgave mee bezig zijn om een zo echt en unieke eigen show neer te zetten die de muziek optimaal ondersteunt. Dit alles behoort tot de vaste show-elementen van Beethoven, hierdoor is deze groep een trendsettende keuze en super vette ervaring!

Zo mocht Beethoven haar magie al laten werken bij o.a.: Masters of LXRY (voorheen Miljonair Fair), exclusive private party's en bijzondere bedrijfsevenementen zoals van HEMA, Albert Heijn, VDL-Groep, Volvo, 100 Jaar Sparta, Asito en Nike. Ook buiten Nederland is Beethoven bekend. Bijvoorbeeld in Zuid-Korea waar zij al een aantal jaren optreden tijdens een high class charity ball, georganiseerd vanuit de Nederlandse ambassade.

Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste nummers uit de charts worden afgewisseld met o.a. Rock, 90’s en Dance. Ze zijn bekend om de unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party's incl. laser en andere special FX! Bovendien beschikt Beethoven over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Beethoven weet de sfeer van een feest feilloos in te schatten onderwijl natuurlijk rekening houdend met al uw wensen. Als professionele band nemen zij vak en de opdrachtgevers serieus en nemen zij dan ook geen genoegen met "goed". Goed is niet goed genoeg, het moet spraakmakend zijn, fantastisch, inspirerend en innovatief... en dat is het dus ook!

Prijsindicatie: ★★★★★★ Direct boeken
Algemene info
Standaard speelduur: 3 x 45 minutenBezetting: 7 personenTechniek/Geluid: B-set (Uitleg)Licht(show): Multimediaal, lasershow
Categorieën
Video
Video
Video
Video

Aanvraag indienen voor Beethoven

Gewenste datum:
Invalid Input
Gewenste tijd:
Invalid Input
Locatie optreden:
Invalid Input
Invalid Input
Naam:*
Vul a.u.b. uw naam in.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
E-mailadres:*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Aanvraag:
Geef a.u.b. uw aanvraag op.
Heeft u al meer informatie beschikbaar voor het gewenste optreden?
Maak dan gebruik van ons uitgebreidere aanvraagformulier.
Nieuwsbrief ontvangen?
Invalid Input
Antispam:* Antispam:
Opnieuw
Verkeerde anitspam
Velden met een * zijn verplicht

Deze Artiest wil ik aanraden bij een vriend(in) - Beethoven

Geef Uw Beoordeling - Beethoven


Recensies over Beethoven

de band Beethoven geboekt voor bedrijfsfeest.

Verbeterpunten of tips:
nee

Sterke punten:
alles ging naar wens!
Wat een fantastische band. Ik had er veel van gehoord, maar had ze nog nooit gezien of gehoord. GEWELDIG !!!! Ik heb een SUPER avond gehad. Wat een energie !!! TOP TOP TOP
Iedereen was (en is) laaiend enthousiast over de band, echt top.
Ik wil ze dan ook heel graag bedanken voor het geweldige optreden! Mooi om te zien met hoeveel plezier en bezieling ze op het podium stonden! Ze hebben ons feest absoluut naar een hoger niveau getild!! Heel erg bedankt!

Brunel
Schrijf een recensie

Allerlei Artiesten is leverancier van Artiesten zoals: Zanger, Zangeres, Band, Liveband, Coverband, DJ, VJ, Discoshow, Drive-in-Show, Driveinshow, Sax, Saxofonist, Tapeact.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland - Nederland